güvenli limandan çıkınca .. bomm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ThEWaLkİnGDeAd tarafından 22 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya kaç kere başıma geldi artık sabrım kalmadı ben güvenli limanda canımı fulluyorum vpmi fulluyorum güvenli limandan çıkıyorum hoooop ada ortasına hooop ada kenarına ya zaten vp canı 100 100 doluyor işkence oluyor buna bir el atılması gerek

яoтαsız, TiryakiHasan ve D.A.L.E.K bunu beğendi.
  2. D.A.L.E.K

D.A.L.E.K User

Haklısın. :D

ThEWaLkİnGDeAd bunu beğendi.
  3. bunda haklısın güvenli limandan cıkarken , bir haritaya ışınlanırken ve ve batıp tekar oyuna dön e tıkladığımızda ada içi ve etrafına gitmekte cok sıkıcı bir durum kapatılmalı

ThEWaLkİnGDeAd ve яoтαsız bunu beğendi.
  4. yetkililer ilgilenirse seviniriz :)

5. kimse şikayetçi değil mi bu durumdan

6. dogan6446

dogan6446 User

haklısın bencede bu sorun halledilmeli

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Işınlanma ile aynı random atıyor sistem ve adanın bulunduğu koordinatlar oyundan kaldırılmasının mümkün olacağını sanmıyorum

8. peki o zaman güvenli limana girdiğimiz gibi çıkış yapabilsek bu şekilde bir ayarlanma olabilir mi harita köşesinden

яoтαsız bunu beğendi.
  9. Güvenli Liman'a girildiği gibi benzer şekilde çıkılması gâyet mantıklı bence de.

10. destekler için teşekkürler arkadaşlar

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Programcı değilim ama mantıken olabilir gibime geliyor ancak öneri kabul görsede hemen olacağını sanmıyorum hatta ada olmayan güvenli limanları kullanın bile diyebilirler :)

selami ve яoтαsız bunu beğendi.
  12. ordan oraya gidene kadar 10 kere batıyorum :D
    ama buna da bi önerim var eğer öyle derlerse limanlar arasıgüvenli geçiş tüneli olsun mesela adıda searay olsun :D

K~L~A~U~S bunu beğendi.
  13. konuyu bir daha canlandırayım bari :D :D

yetkililer net bir cevap alana kadar konuyu canlı tutacağım :D

14. bu lonu hakkında hala bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum

15. 5 lwl im kafam rahat

16. atlas42

atlas42 User

bizim programcılar da baya tembelmiş bari her ay para yatıralım da hesaplarına biraz çalışsınlar bari bu nedir arkadaş paramızla rezil oluyoruz arkadaş

17. aslında oyunda olması gereken şey tamirden sonra 5 saniye felan dokunulmazlık(saldıır yaparsan bozulur) bu çoğu olayı düzleticektir ve çokda güzel bi uygulama olur bence.(buna ışınlanırken ve limandan çıkarkende eklencek). illa sıkıntı olcaksa biri saldırana kadarda olabilr sadece npc ve kuleler saldırmasın diyede olabilir.

18. programcılar için çok zor bişe olmasa gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.