Günlük Görevler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve DЄηİz**βΛβΛ**ç‼ tarafından 16 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu konuyu doğru cevap vermiş gibi hemen kapatmayın. 20 limandaki günlük görev var bu niye belirtilmiyor. son olarakta ben günlük görevi günde kaç defa yapabilirim demiyorum. 3 tane kafatasını günde kaçar tane toplayabilirim ve hangi görev verici hangisi veriyor diye soruyorum.

2. ayrıca 28 levelim 27-1 limanda sınav dışında günlük görev yok

3. Merhaba,

Taç görevleri ;

20-1 Güvenli limandan alınan '' 10x Şöhret 10x Savaşcı ''
    22-1 Haritasındaki görev vericiden alınan '' 5x Dabilla, 5x Nessie, 5x Addanc '' , '' Valenciaya 5,000,000 Hasar verme '' , '' 5x Sürpriz , 5x Muhafız batırma ''
    24-1 Haritasında görev vericiden alınan '' 5x Şöhret, 5x Savaşcı , 5x Muhafız , 5x Sürpriz batırma ''
    27-1 Haritasındaki güvenli limanda VCMA Zalim batır görevini yaptıktan sonra açılan '' 5x Keskin Bakışlı , 5x Şöhret II batırma '' olmak üzere 6 adettir.
    İtibar görevlerine gelecek olursak evet sadece 24/1 de bulunmakta.
    Günde Bir Defa yapabilirsin.

Saygılarımla.

4. cevap için teşekkürler ama ben korsanlık sınavında istenilen
    5x McCabe'nin Kafa Tası topla.
    10x Zenon'un Kafa Tası topla.
    5x Beauvoir'in Kafa Tası topla.
    bu nesneleri nereden alacağımı ve günlük kaçar tane alabileceğimi öğrenmek istiyorum

5. FakeTaxi

FakeTaxi User

Günlük 1x - 2x - 1x yani Total 4 tane alıyorsun günlük ve 5 günde bitiyor

Şöyle düşün 26-30 5 er gunde yapabiliyorsun 30 dan 31 e aynı gunde 31-35 7 ser gün harciyosun

bababanket~FB bunu beğendi.
  6. Mister_No

Mister_No User

5x McCabe'nin Kafa Tası topla. 22/ 1 belina fairfax tan
    10x Zenon'un Kafa Tası topla. 17/1 güvenli liman oswald murray
    5x Beauvoir'in Kafa Tası topla.24/1 miço dan alıp yapacaksın bu görevleri yanlı hatırlamıyorsam günde 1 kere oluyor.

7. 10 tane olanı 2 farklı yerden alıyorsun her seviye için kafatasları 5 günde toplanıyor çünkü

8. Selam,

Biraz forumu incelerseniz sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Konu ile alakalı index bölümünü inceleyiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.