Öneri Günlük Giriş Ödülleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Ludwick tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ludwick

Ludwick User

Biliyorsunuz her gün giriş yaptığınızda belli başlı ödüller kazanıyoruz.Ama verilen ödüller gerçeten saçma mesela 1000 inci ya da 1000 kar güllesi ya da mojo gibi vs. bazen giriş aşama ödüllerinden güzel şeyler gelebiliyor ama günlük giriş için bunu söyleyemem.

Tavsiyem ise hem yeni başlayan oyunculara kolaylık sağlaması hem de halihazırda oynayan oyuncuyu tutmak amacı ile giriş ödülleri değiştirilebilir daha doğrusu geliştirilebilir.Bunun bir çok sistem düşünülebilir aslında mesela 1-20 oyuncuların ihtiyacı olan şeyleri ufak miktarlarda giriş ödüllerinden temin edilebilmesi , aynı şekilde 20 üzeri oyuncularada ihtiyacı olan malzemeler temin edilebilir, bu bir örnek ya da yine en basitinden global bir ödül en çok ihtiyaç duyulan şeyler bu oyunda toplar ay sonu ödülü olarak 0.sev balyoz , dünya , acı gibi toplar verilebilir oyunculara gibi gibi vs.

Kısaca ödüller değişirse insanlar oyuna girmek için sabırsızlanır ve oyuncu kazanabilir seafight topluluğu , oyuncuyada oyunu sevdirmiş olur diye düşünüyorum..

-onur824- bunu beğendi.
  2. eCeLL-

eCeLL- User

efendim yeni oyuncular demişken 15 lvl üstü baskın haritasındaki leviathan adlı npclerin verdiği ödül arttırılabilir mi. çünkü 13 14 15. haritalarda bulunan drakir hrell adlı npclerden dolayı o haritalarda yoğunluk var bir nebze bu yoğunluğun azaltılabileceğini ve seafight güçlü olmayan gemiler için gelişme imkanlarını bu sayede artırabileceğini düşünüyorum.bir zamanlar seafightta tılsımlar oyunun en karlı haritalarıydı şimdi ise sadece aslan çok karlı fakat kalabalık ve aslan tılsımı elde etmek biraz konuyu rapor edersiniz sevirim iyi görevler efendim saygılarımla...

-onur824- bunu beğendi.