Günler Önce Bu Sıkıntıları Anlatmış İdim!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve darky3535 tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. darky3535

darky3535 User

Merhabalar,

Ben sürekli GİŞ maddelerine göre bu şirketin suç işlediğini biz ücret verenlerin paralarını iade etmelerini talep etmiştim! Sonunda oyun iyice çıkmaza girdi. Fakat bu konuları ne vakit dile getirsem; Forumda, inci yada bir kaç buff karşılığı gönüllü görev yapan Adminler v.s Bana her defasında yargıya git dediler! Bense hiç bir zaman bu şikayetlerime karşılık bana yardımcı olacaklarına benimle alay eder gibi cevaplar veren bu gönüllüler güruhun ciddiye almadım! Çünkü tavan yapmış egolarıyla muhatab olmak isteniyordum! Ben verdiğim ücretler karşılıgında bu şirkete ve bu gönüllü admin v.s topluluğna hakkımı helal etmiyorum! Bir çok etkinliğin haberlerini Almanya formundan öğrenen ben, şu Adminlere diyorum ki; Sizler ne işe yararsınız? Yanlı tutumlarınızı geçtim hiç olmaz ise bu etkinliklerden bizleri haberdar etsinler istedim onu bile yapamadılar! Bizler hakkımızı aramadıgımız sürece bunlar başımıza hep gelecektir! Arkadaşlarımdan ricam tek bir yumruk olup bu gibi zihniyetlere karşı beraberce durabilmektir.

Beylerbeyi, bunu da silme kardeşim. Silmede insanlar okusun! Cevap olarakta bana lütfen Yargıya git çekme. İnan senin verdiğin hiç bir cevabı ben bu oyunda olduğum sürece ciddiye almadım! (Çünkü yetkinliğin yok. Ben Yabancı forumlardan etkinlik için bilgi alıyorum burdaki gönüllü adminlere hiç ihtiyacım yok) Sen bu oyunu inci karşılığı v.s gönüllü yapıyorsun ben babalar gibi ücret veriyorum! Aramızda çok fark var!

Lord Of Karpat tr3

2. JsTyLeee

JsTyLeee User

Evet yukarda belirtilen sıkıntılar gerçekten üzüntü verici yani hani derler ya Türk ün Türk ten başka dostu diye o burda pek geçerli değil çünkü menfaatçi bir toplum olduğumuzdan artık her alanda birbirimizin kuyusunu kazan insanlardan oluşuyoruz yani eskidenmiş o dostluk. Düşünsenize hakkınızı arayacağınız makam ve çalışanları aslında taraf. Siz para da harcasanız ağzınızla kuşta tutsanız nafile.
    Düşünsenize en basit bir şey demokratik olarak yazı yazamıyorsunuz açılmış konu hemen kapanıyor soruyorsunuz kavga tartışma çıkarmış :) neden çıksın herşeye kötü olarak bakılmaz ki daha hoş görülü olmak lazım küfür eden varsa hakaret eden varsa cevabını konusunu sil ama bırakın insanlar kendilerini fikirlerini ifade edebilsinler.
    İnşallah her şey daha iyi olur bu kadar oynayan insanların hiç mi hakkı yok diyelim ;)

3. Evet GİŞ Şartlarına göre para iadesi talep edebiliriz,ama onlar diktatörlük yapıp kimse konuyu okumasın diye,hemen ya kitler yada silerler Misal; https://board-tr.seafight.com/threa...sunmakla-zorunlu-oldugu-hizmete-bakalim.60753 Doğrudan konuyu kitliyorki kimse cevap yazmasın, Sayın admin şu duruma bir açıklama istiyorum Gerekçeniz nedirde bu konuyu kitliyorsunuz, sizin yaptığınız ozaman diktatörlük değilde nedir?

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Daha açıklayıcı yazarmısınız ne suçu? ne iadesi istiyorsunuz buna göre sizi ne yapmanız konusunda bilgilendireyim

5. Örnek olarak ben cevap vereyim; sizlerden vip aldık diyelim ve şu anki durumlardan memnun kalmadım ve ücretmin iadesini (14 gün içersinde) istiyorum! yukarıda ki arkadaşta örnek olarak giş'ten bir madde yayımlamış. Yani kısacası bu donmalardan ötürü bu aksaklıklardan ötürü ben bu şirketin oyunundan memnun kalmadım. Ücret iadesi hakkında bana kapsamlı bir bilgi verebilir misin?

Saygılar

JsTyLeee bunu beğendi.
  6. Cevap verilmiyor her zaman ki gibi..Bigpatron hani yardımcı olacaktın?

7. -1925-

-1925- User

DAha cok para gıder bu oyuna zaten oyuncuda kalmamıs serverlerde bosuna para vermeyın derım ben bu oyuna artık zaten kımsede cevap vermez boyle konulara..