Güneş tılsımı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by _CSI_3434, Feb 11, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _CSI_3434

_CSI_3434 User

güneş tılsımına bildiğiniz gibi güçlü 1 tane filo hakim oluyor o filodan başka birileride giremiyor.bence herkes güneş tılsımına girsin kimse birbirine sıkamasın herkes güneş tılsımına sıksın adamlar coğalsın tılsımda daha iyi olur herkese eşit şekilde inci gelir.inci kasmakta tılsımda zorlanır.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

o zaman bu korsanlık oyunun anlamı kalmaz ki

3. gedrof

gedrof User

ama bı sınırlamada getırılmelı kucuk gemıler kendını fullesın dıe yapılan tılsımda kucuk gemı yok ful+fuller dolu adamın bırı gunde 250bın ıncı kasıom dıor bızde 5bın ıncı kasıp ona nasıl rakıb olucaz :D

XanTier likes this.
  4. gedrof

gedrof User

50 yetenek puanı ve uzerı ayrıca 9 kalesı 6 sevıye olanlar gıremese tılsıma guzel olur :D

5. İyi güzel de o zmn kısa sürede bizim geldiğimiz seviyeye gilirsiniz bizim yatırdığımız paralar ?

alerans and -LAKE_OF_FİRE- like this.
  6. gedrof

gedrof User

pekı Behemoth gemılerı oyuna para vermıyormu onlarla aynı sevıyede oynamak sızın ıcın ıyı olmasada sartlar esıtlenır ve 20 lwl gemının daha ıyı olması ıcın bır calısma yapılır dıye umut edıyorum.

7. Bu 15 level de kalıp inci kasanlar oyun beleşçileri biz 20 level sanki inciyi havadan topluyoruz adam paranın derdinde paran varsa gel 20 levelde oyna :)

Amykos likes this.
  8. özkantr

özkantr User

beylerbeyi korsanlık oyunu tabıkı ama gunes tılsımındakı gemılerı bır gorsenız adam oyukla 9k atıyor elıtle krıtık40 50 k arası atıyor. ya bır düzenleme getırılsın. yada ışık tılsımındakı ana gemının olmadığı kımsenın bırbırıne sıkamadığı 15 lwl sınırı olan yenı bır harıta koyun. ışık tılsımındakı yoğunluk ta azalmış olur

9. yumi

yumi User

iyide arkadaşım kimse birbirine sıkamasın diyorsun. o zaman ne olur sence...
    bence herkes o haritaya girer ve bence büyük olasılıklada o haritadan sadece oyuk yapmak için çıkar.

10. gedrof

gedrof User

f+f ler sadece onlar ıncı kasacaksa ısık tılsımı kaldırılsın orta sevıye ve zayıf oyuncular zaten gıremıyorlar tılsıma

11. özkantr

özkantr User

zayıf oyuncuların ışık tılsımına girip sawaştıgını gordun mu acaba? ya da zayıf bı oyuncunun ssawastıgını gordun mu hep kaçıyorlar. ya da bırakıyor batırsın dıye. bu yüzden zayıf oyuncuların gırıp kasılabılecegı bır harıta dıyoruz hep basından berı. bu çıkacak yenı harıtaya günlük gırıp kasılma suresı de kısıtlanabılır fıkırler gelıstırılebılır

ZTT_29[*] likes this.
  12. katılıyorum sana

13. yumi

yumi User

özkantr arkadaşımızın günlük girişin kısıtlanması fikri olabilir diye düşünüyorum. yani o haritada günlük belirli bir süre girip diğer oyunculardan atış almadan inci kasılabilir ancak süre uzun olmamalı. günlük 2 saat 1 saat gibi.tabiiki lvl sınırlamasıda aşağı çekilmeli.

14. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

istekleriniz not alınmaktadır.

15. maestro

maestro User

20 level gemiler zamanında npc larden kristal kasarken sorun yoktu değil mi böle iyi ışık gemileri de bırakın kasılsında geliştirsin gemileri çok görmeyin.

ZTT_29[*] likes this.
  16. ZTT_29[*]

ZTT_29[*] User

aradaki fark dağlar kadar. güçlü hep güçlü zayıf hep zayıf. şu anki oyunla aradaki farkın kapanması imkansız. gemisini geliştirmek isteyenleri oyundan soğutmayın lütfen. oynamaya çalışan insanlara şans tanıyın

XanTier likes this.
  17. özkantr

özkantr User

benım dedıgım zayıf gemılerın de gırıp kasılabılecegı bırbırlerıne sıkamayacağı bır harıta. bu harıtada rekabet ortamı yanı savaş olmayacağı ıcın oyuncunun harıtada bulunma sure kısıtlanabılır. günlük 5 defa gırıs cıkıs yaptıktan sınra bıır sonrakı gun gırebılme gıbı ya da günlük 6 saatı gecmesın gıbı.
    bunun dışında ışık tılsımında sure ksıtlaması yapılamaz cunku savaş ortamı rekabet var gır cık savaş tamır vs sure gecıyor.
    behemot tılsımında ıse npc ler oyuncular sıkmadan oyuncuya sıkmamalı

AYRICA ADMIRAL LUCIA ISIMLI KONUYA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM

XanTier likes this.
  18. arkadaşlar behemont gemileri kolay kolay inci kasamıyor ışıkta 45 dakikada ana gemi çıkarken behemontta 2 saat sürüyor bu iş ve behemont gemileri 4000-3000 arası vuruyor biz dp vp fulken 2-3 npc zor kesebilirken ışıkta adam dp vp fulleyip 13-15 npc kesiyor hayliyle bizden fazla inci kasıyor haksızlık oluyor asıl behemont tılsımında yenilik gerekli dikkat ederseniz son 1 yıl içinde ışık tılsımına ilgi arttı neden çünkü orda kolay kasılabiliyorsun kısa sürede gemini iyi bir hale getirebiliyorsun ama behemont tılsımında geçerli deil bu kural eskiden herkes seviye atlayıp yeni haritaları keşfetmek için uğraşırdı şimdi 15 lw olsa yeterli neden çünkü ışık tılsımı gibi çok karlı bi yer dururken behemont gibi az kar edeceğin bi yeri neden seçsinlerki ışıkta günlük 100-250 bin inci kasmak varken behemontu kim neden seçsin bu yüzden behemont tılsımının npc lerinin dp si vuruşları ve biz sıkmadan onların sıkmaması gibi oynamalar yapılmalı ve ışık tılsımının lw li 10 lw yapılıp 11-15 lw arası yeni ve behemonttan biraz daha kolay bir tılsım çıkarılması gerekli tabi bu yazdığım uzun yorum ışık tılsımı kullanan arkadaşların hoşuna gitmez çünkü ışık tılsımının lw i düşürülüp başka tılsım çıkarılırsa inci kasmaları zorlaşacak o yüzden bana karşı çıkacaklardır.

19. özkantr

özkantr User

alt lwller ııcın yenı harıta. ıcınde kımsenın bırbırıne saldıramayacağı bır harıta. daha kolay gelısım ımkanı
    ayrıca tr1 serwrınde 10 dk da bır ana gemı çıkıyor.yenı ışık tılsımı duzenlemesı ıcın destek
    https://board-tr.seafight.com/threads/sk-tlsm.15623/

20. benim gemimde ışık gemisi eğer benim yatırdığım parayı sizde yatırırsanız sağlam olursunuz. Ayrıca behemot gemiyleriyle ışık gemileri farketmiyo behemotta daha fazla üye girebiliyo o yüzden behemottada ışıktada aynı şey kasılıyo ben ışıkta kestiğimde 12 bin inci alıyorum arkadaş behemot gemisi oda 12-13bin arası alıyo çok saçma düşünüyosunuz yok ışıkta sıkılmasın oyunun anlamı ne o zaman bu bi korsanlık oyunu ?

Thread Status:
Not open for further replies.