Güncellemeyle payment

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a
    suç mu gerçi bilmiyorum ama önceden etkinliklerde payment sayfasının url'ini kopyalayıp facebookta paylaşanlar vardı istersen ordaki malzemeleri herhangi bi vakitte alabiliyodun ama şimdi yeni güncellemeyle bunu yapamıyorum. Eğer bu bir suç değilse bu güncellemeden sonra bu işi nasıl yapabilirim?
    teşekkürler

2. Özkan

Özkan User

tabikide suç süresi geçen paketleri yinede alabilmek

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hayır suç değil fakat ödeme bölümünde herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmanız durumunda support size yardımcı olmaz.

4. Özkan

Özkan User

Nasıl suç değil suç değilse ödeme paketleri hep dursun marketde ozaman?

5. ha suç oluyosa tamam konuyu kilitleyebilirsiniz

6. suç değil gelmediğinde pek yardımcı olmuyorlar.

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

neden öyle çıkıştınız anlamadım. bigpatron cevap versin doğruyu anlarız. yalnız bigpatronun bu paketlerin alınması doğrultusunda supportun destek vermeyeciğini söylediğini hatırlıyorum

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

link yollarıyla yapılan alışverişler de satışta olmuyan paketleri satın alınca herhangi bir sorun ile karşılaşınca support tarafından hiç bir yardım alamamaktasınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.