Güncelleme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve REİS*38 tarafından 15 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REİS*38

REİS*38 User

yeni gelen güncelleme ile ışık haritasına girdiğimde kaç npc kaldıgını göremiyorum.Açık olan itemleri görebilmek için kafam döndü kullanışsız bir güncelleme olmuş.Işık haritasında kaç npc kaldıgını görebilmek için ne yapmam gerekiyor aceba ? Ayarlama yapabiliyor muyuz aceba.
    Keşke bufflar arka planda kalıp itemler ve behemod ışık npc sayısını gösteren icon ön plana çıksa
    iyi günler

2. kingSo

kingSo User

Sorunuzun yanıtını bilmiyorum ama buff ların sağında kare içinde kare yanında +3 var sanırım yer olmayıpta gizlenen 3 simgeniz var demek istiyor bi tıklamayı deneyin belki genişlerde görebilirsiniz.

3. REİS*38

REİS*38 User

tıklıyorum üzerine geliyorum her seferinde bu işlemi mi yapacağım kafam döndü hangi item açık hangisi kapalı.
    Işığa veya behemota girdiğimde nasıl göreceğim +3 yazan yerde de yazmıyor kaç sistem kaldığı

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2016
    kingSo bunu beğendi.
  4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Konfigurasyonu baslatip dik yada yatay seklinde kendinize gore ayar yapmalisiniz.

5. REİS*38

REİS*38 User

teşekkürler

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Konu kilitlenmistir, iyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.