güncelleme sonrası ada alımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kolay gelsin güncelleme sonrası ada alımlarında 24 level olan bir gemi ada alabilirmi ve alabilirse istenilen taç gemidenmi gidiyor yoksa donanmadanmı gidiyor taç

2. kolay gelsin güncelleme sonrası ada alımlarında 24 level olan bir gemi ada alabilirmi ve alabilirse istenilen taç gemidenmi gidiyor yoksa donanmadanmı gidiyor taç

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Alabilirsiniz taçlar ise hesabınızdan gitmektedir.

İyi Oyunlar.

4. adrenalin

adrenalin User

merhaba yeni güncellemeden sonra ada alımı gelmiş ya bunla ilgili açıklayıcı bir bilgi verebilirmisiniz taç ile alım vs bişeyler gördüm ama tam anlamadım anlayabileceğim türden bilgi verebilirmisiniz

5. bu ada alımlarda giden taçlar kişinin gemisinden değilde donanmadan olsa çok daha iyi olur benim görüşüm bu

6. adrenalin

adrenalin User

bilgi edinmek için konu açıyorum bu konu neden siliniyor sorabilir miyim ?

7. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konunuz silinmedi uygun konu ile birleştirildi ve bu konu içerisinde gerekli cevaplar mevcuttur.

İyi Oyunlar.

8. adrenalin

adrenalin User

tamam da ben zaten bu konuyu gördükten sonra konu açma gereksiniminde bulundum cünkü tam anlamıyla anlayamadım

9. beatdovne

beatdovne User

E gereksiz konu açmış oluyosun bu konuda onun ile ilgili buraya yazsan sanki cevap almıycakmısın?