güncel ve dikkate alınması gereken sorunlar !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆乂∂єнşєт-üℓ_ναнşєт乂☆ tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. varan1; sohbet penceresini kapatıyorsun harita değişince yine açılıyor
    varan2; oyunda sürekli lag var gemi zeybek oynamaya başladı 2 ileri 1 geri(programcılarınıza bu sorunu iletirken yüklenen ikon kalitesinin maksimum değil orta düzeyde olmasını söyleyin lütfen.)
    varan3; gemi batıyor dön ve intikamını al diyorum oyuna giriyor yanlız batırıldın yazısı kaybolmuyor bi daha bataya sebep oluyor. f5 veya yeniden başlat dediğimiz zaman ise NİMBUS tarafından gemin yok edildi diyor.(ayrıca nimbus kim yaw)
    varan4; görünmezlik takılı kalıyor bozduğun halde sadece sıktığın adam görebiliyor diğerleri göremiyor. (bu şekilde ada bile vuran var)
    varan5; posta kutusu ile birine mesaj gönderilmiyor ana sayfa yazısı en altta çıkıyor. iletiyi cevapla diyorsun gönder açılmıyor
    varan6; kartal gözünün menzil tanımaksızın eksilmesi tamamen hatadır. çünkü kartal gözünün amacı geminin atış mesafesine ek olarak daha uzun bi menzili vurabilmesidir. eğerki kartal gözü bundan sonra böyle ise o zaman atışları düşmesin. kartal gözü açarak 30 bin vurduğum adama kartal gözünü kapatınca 33 bin vurabiliyorum. bu hatadır.
    varan7;etkinlik npcsi tüm pvp haritalarında olacak diyor ama npcnin haritaya ne kadar sürede atılacağı bilinmiyor( bu hata olmaya bilir açıklama eksik sanki)
    not;sevgiler ve saygılar. aslında oyunda birçok hata var bunlar bir kaçı.
    dipnot; programcı olmak istiyorum
    yerindibinot; nasılsa adamları doğru yaptığı bişey yok
    yerinyedikatdibinot; doğruyu yapan olmayınca bana da kızmazlar herhalde nasılsa alışıklar :D

2. ha bi de unutmadan aruba kazanındaki joker hatası hala devam etmekte
    örneğin. 3Xte mojo atıyorum 2 şarapnel yağmuru aldın diyor. normalde 3 olması gerekiyor

3. LAG sorunu server cihazlarınızdan kaynaklanıyor bu 1
    Sunucularınızda güvenlik açıgı var bu 2
    etkınlıklerde gerekli açıklamalar tam anlamıyla yapılmıyor bu 3

daha çok varda yazmaya gerek yok hep bizmi sölecez değilmi :)

4. Hatalarla dolu bir oyun oynuyoruz ne güzel :)

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bazıları güncelleme bazıları da hata çoğu iletildi. aruba kaznındaki durum güncelleme kartal gözünün eksilmesi gibi bazıları güncellemedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.