Gün Işığında Buz 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 2 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilmiyorum sadece bende mi öyle ama ikinci kısımda gelen 5000 lik odin kesme görevi de gelmiyor. İmkansıza dayandı bu iş.

2. inançbey

inançbey User

Merhaba.Buraya yazan birçok kişinin etkinlik puanı 94-96 bin bandında bitecek gibi görünüyor.Haritalara giremedik,battık,vaktimiz olmadı vs.Değişiklik olma ihtimali zayıf olsada en azından etkinliğin 1 gün daha uzatılabilmesi mümkünmüdür?Bunu iletebilirmisiniz?

3. Etkinlik puanını nasıl ayarlıyorlarsa gerçektende her etkinlikte %90 da kalıyoruz. Yeni grup haritasındaki görev bile doğru şekilde gelmedi. Yeni grup haritası getirdiler ancak eski grup haritası görevi aktif olarak kaldı. Giremediğimiz grup haritasından görev yapmamız bekleniyor.

Zaten etkinlik tamamlama ödüllerine hiç değinmiyorum 2 fal kurabiyesi falan koyulmuş. Amiral top falan konulursa şaşırmam.

inançbey bunu beğendi.
  4. seafight bu bota çözüm bulmaz chatteki bel altı sohbete çözüm bulmaz ama emeğiyle parasıyla oynayan oyuncuya etkinlik tamamlayıpta 4 tane yıldırım topu vermek çok gelir işte seafight oyun anlamında her sene biraz daha geriye doğru giden bir oyun platformuna dönüşüyor oyuncuyu oyun tutma tarzı eski dönemlere göre hiç yok denecek kadar azaldı etkinlik kasılan bir oyuncu diyelimki 80 bin etkinlik puanı kasmış adama 800 gülle veriyor dalga geçer gibi hiç verme daha iyi adam hergün etkinliğe girmiş etkinlik biterken harita vesaire top veya buff geliyordu artık bu gibi hediyeleri mumla arar olduk. Benim forum adminlerinden özellikle oyun içi yaşanan aksaklıklarla ilgili bir konu açıp oyunda chatte sizleri rahatsız edenleri yazın bizde merkeze iletelim çözümler bulalım diye neden bir düzenleme yapılmasın diye öneri sunmak istiyorum size saygılar.

inançbey bunu beğendi.
  5. ...City...

...City... User

Kesinlikle katılıyorum. Etkinlik puanım 95binde kaldı. 5 gündür grup haritası görevini yapamıyoruz çünkü o harita kaldırılmasına rağmen görevi var. Zaten ucu ucuna yapılan puanlarla buraya kadar gelebildik. En azından etkinlik bir kaç gün daha uzatılabilir. Böylelikle mağduriyetimiz giderilebilir. Saygılar..

inançbey bunu beğendi.