GÜLÜNÇ OLMAK

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by yutyutyut, Jan 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yutyutyut

yutyutyut User

Ya arkadaşlar kendimi gülümsemekten alıkoyamıyorum.Harita bugu yapanlar banlanacak yok neymiş hepsi kapanacak bigpatron tmm yetkilisin ama böyle dobra dobra konuşma güldürme bizi.Bu hesapları seafight kapatsın sonra gel seafight oyna.Zaten iki üç kişi zar zro görür hale geldik oyunu bırakıyor millet.Yok neymiş kesin kapatcaz.Niye kapatmıyonuz? Program hazırlanıyor.:D Yav güldürmeyin. Şu saatten sonra programcıların hazırlyacağı şey para vermeyip hile yapanları banlamaktır. Sanki cümle alem toplandı seafight oynuyor. Şurda biz bizeyiz kim kandırıyonuz. Ama gerçekten sıralamaya oynayan arkadaşlar için üzüldüm. Hakları çok yeniyor.Ama zannımca seafight ın da eli kolu bağlı.

2. yutyutyut

yutyutyut User

çok haklısın kardeşim iyi yazdın

3. yutyutyut

yutyutyut User

teşekkür ederim

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ben bize verilen bilgi yönünde cevap veriyorum kendi kafama göre değil. Ayrıca gülmeniz gayet normal kendi kendinizin mesajına yorum yaparak üzerine birde teşekkür etmenizden belli oluyor durumunuz. :)

Thread Status:
Not open for further replies.