gülleler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 19 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

bu kullandığımız vudu kıyameti cephanesi haricinde ruh yiyici ve normal vudu cephanelerinin etkileri mi kısıtlandı?daha önceden ruh yiyici sıktığımda rakibin hem dp si hem vp si iniyor aynı zamanda kalem açık ise vp de bana 0/0 20 kadar vp geri dönüyor du fakat şimdi sadece vp sini yiyor rakibin ve bana takviye yapmıyor keza vudu cephaneside önce vp yi bitiriyor snra dp ye geçiyor aynı anda etki etmesi gerkmiyormu?Kafam karıştı yoksa benmi bi yerde hata yapıyorum.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Ruh yiyici güllesi hala vudu onarımı yapıyor ve sizin dediğiniz gülle vudu güllesi değil vudu darbesi güllesi, o vudu darbesi güllesi de hala aynı anda hem dp hem de vp ye sıkıyor.

İyi oyunlar..

3. Mister_No

Mister_No User

hp bende olmuyor zaten o yüzden yazdım bu konuyu bende biliyorum acaba dedim bir değişiklik mi var diye, fakat şu anda dediğiniz gibi etki etmiyor acaba neden?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Onun incelenmesi için supporta yazmanız gerekmekte.

5. Mister_No

Mister_No User

eyvallah sağolasın akit ayırdığın için yazalım bakalım supporta gene aynı cvp lar gelcek ama bir umut belki yanıltırlar bu sefer :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu kapatılmıştır.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.