GÜLLE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »DєявєDєя« tarafından 2 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilgilenin artık şu gülle sorunuyla etkinlik oynayamıyoruz hatta hiç bişey yapamıyoruz güllesizzzz

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Valla sabahın 5'inde işe gitmeden önce yine durumu bildirdim mesai başladığında ilk benim bildirimi görsünler diye. Bekliyoruz işte bakalım nazaman ne yapacaklar henüz bir geri dönüş almadım durumu Türkiye sorumlusunada ilettik oda şirkette programcılar ile konuşsun diye.

3. oyun şuan tr3 ler için yok gibi bişey elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz

4. ve ayrıca bu durumun telafisi olmalı sorumluluklarının farkındadırlar umarım

5. Saat 12:00 oldu gene degisiklik yok. Nedense bize bu oyunu biraktirmak isteyenler var diye düşünmeye başladım. Oyundaki açıklar icin durmadan reset atilirken oyun sunucusundaki hatadan dolayi biz oyuncular neden magdur oluyoruz. neden hala gullelerimiz yuklenmedi elimdeki incilerle gulle aldim oyuk aldim sandik aldım birde bunlar elimizden giderse ayikla o zaman pirincin taşını. Adminlerimiz yardımcı olun duzeltilsin su oyun nimet vudu guvertesi kraliyet nimeti günleri durmadan düşüyor ama ne hikmetse biz sadece izliyoruz. Magduriyetimiz büyük sıralama acik ara gitti.

6. tr1 deyim bende sıkıntı yok

7. Bigpatron

Şuan inceleme aşamasında hatta bizzat Kaptan'da peogeamcilarin başında. Bizde sizin gibi bekliyoruz.

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
  8. NavySEaL

NavySEaL User

Tamirci marangoz falanda calısmıyo suan buyuk sacmalık :(
    ayrıca anasayfadan alınan birseyin oyun sayfasında gorunmesi için resetlemek gerekiyor oyunu ( etkinlik sandıgı)

9. ilgili yönetim kadrosu bu iş bu kadar zorsa etkinliği kaldırın ciddiyim nasılsa bi anlamı yok 24 saattir gemide gülle yok sıkıntı üstüne sıkıntı kaldırın gitsin şu etkinliği

10. Bigpatron

Seafight sadece TR3 serverindan ibaret değil..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.