gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 23 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

Gönül isterdiki tek başlıkta sorayım :D

Etkinlikte direk gülle almak yerine sandıkla kasıyoruz daha avantajlı oluyor.

Peki normal sandık alıp mı gülle kasmalıyım yoksa 100 tanesi 30 inciden pazardan mı alayım ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yaklaşık olarak 1000 sandıkta (900inciden alın tabiki) 2,8m gülle çıkıyor eğer hepsini yetenekle açar ekstra anahtarları da toplarsanız. Bu 2,8 in 1 milyonu kristalli patlayan 300bini şarapnel biraz da vudu ve buz yanığı. Gerisi ise kabuk kırıcı ve güçlendirilmiş patlayan. 30 inciyle alacaksanız tabiki 3milyon gülle alırsınız ancak item kasamazsınız nimet-vip çıkarma şansınız olmaz.

Bu yazdıklarım da kesin bilgiler değildir deneyip gördüklerimdir.

İlla gülleyi inciyle alacaksanız havai alırsınız zaten, kalesini açmayı bekleyin. 2 kere 1500 civarı daha vurursunuz.

kingSo bunu beğendi.
  3. kingSo

kingSo User

sizden kesınlıkle tam rakam beklemıyorum bu değerlerin değişken oldugunun farkındayım verdiğiniz bu sayılar fikir veriyor buda benım için yeterli çok sağolun. Ukalalık yapmak gibi olmasın ama o 950 değil 900 inci olucak :D :D

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet farkettim siz yazmadan düzelttim :D

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

200k eksık olsun nımet vip felanda çıkmasın gülle kalitesinden dolayı yine sandık açardım :D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet fakat çok değişkendir sandıklar yani bunu bilerek çıkın yola ilk 100 sandık istediğiniz gibi gelmezse vazgeçecekseniz olmaz :) Bir de en önemlisi artık sandıklardan eğitimciler çıkıyor ve savaşta o çeviklik eğitimcisi resmen fark yaratıyor olmayana göre. Onun için de son zamanlarda sürekli açıyoruz sandık.

Kale açıkken yine havai almak bir yere kadar karlı olabiliyor özelleri elitle vuran oyuncular için ya da sandık toplayacak zamanı olmayanlar için.

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.