GÜLLE RAMPASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve carbon tarafından 26 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. carbon

carbon User

ARKADASLAR gülle rampasında bir hata bir yanlıs var veya seafight bizi kandırıyor
    5. seviyeye kadar top doldurma süresini 2 seniye azalttığı yazıyor
    5. seviyeye kadar her seviyede 0.4 salise doldurma süresini azaltması lazım veya oraya yanlıs yazmışlar
    ben gülle rampasını geliştirdiğim zaman her seviye icin 02.4 salisa top doldurma süresi azaldı yani 5. seviye ye geldiğim zaman 2 saniye yerine 1.2 saniye top doldurma süresi azaldı. bunun düzeltilmesini istiyorum eminim sizlerde böyle istiyorsunuz.
    Görünen köy klavuz istemez,seafight kalelerin güçlendirmesini 7 ye cıkartmıs
    ama farkeden bir sey olmuyor siz bosuna inci harcıyorsunuz
    seafight ın tek yaptığı şey top hasarları,top doldurma sürelerini,gemi hızını vs vs bir sürü şeyi azaltıp sonra yeni bir seyler cıkartıp size inci harcatması böylelikle eski halinize geri dönüyorsunuz, yani kendinizin olan bir seyi tekrar satın alıyorsunuz.
    Haksızmıyım?

FORUM MEDERATÖR şöyle cevap verdi:
    Siz hesaplamayı yaparken önce köleyi çıkartıp sonra rampayı etkinleştiriyorsunuz. Oysaki önce rampayı çıkartın, kalan top doldurma süresinden kölenin yüzde miktarı kadar düşürün.

BENİM CEVABIM
    kalerde rampa ile kölelerin bir alakası yok bildiğim kadarıyla bunu herkesde öyle biliyor bunlar tamamiyle birbirinden bağımsız ögeler gülle rampası kendi işlevini köle kendi işlevini yapar
    bunların doldurma sürelerine etkileri ayrı ayrı hesaplanıp ekleniyor veya bu seafight ın bir yüzde% hatası

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Size hata yok diyorum siz hala kendi bildiğinizin doğru olduğunu söylüyorsunuz. Köle de rampa da top süresini düşürmek için beraber çalışan öğeler. Önce rampayı çıkartırsınız kalan top süresinden de kölenin yüzde etkisini hesaplar ve sonuca ulaşırsınız.

carbon bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.