gülle rampası sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TĦE^βΛЯβΛЯ61-TΐM tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gülle rampası 7.6 olmasına rağmen 4.2 sanıyede atış yapıyorum . miçolar ful elit . bu sorunun düzeltilmesini istiyorum ?

2. mamı_55

mamı_55 User

Miçoyu yeni mi aldın

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin 7 saniye üzerinden sadece şuan elit kölenin etki ediyor demek ki rampanız etkin değil. Açmışsınız ama slotunu da açıp aktifleştirmemişsiniz doğru muyum?

4. miçolar vardı azalmnıslardı yenıden aldım ancak vuruşlar aynı sekılde değişmedi .slot 6. gülle rampası 6. iken 4.2 saniyede vuruyordu . düşündüm ki slotu gelıstırırsem düzelir ancak yine düzelmedi . şuan slot 7. gülle rampası 6. vuruşum 4.2 saniye

5. rampa 6.6 iken etkindi ve yine aynı 4.2 sanıyede vuruş yapıyordu slot dan olacağını düşündüm slotu 7 yaptım ancak yine aynı 4.2 sanıyede atış yapıyorum

6. azalan miçoları 7 gün önce tamamladım

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Slotu açtınız da rampa seviyeniz aynı kaldı değişen bir şey olmaz ki. Kaldı ki miçonuz varken zaten rampa olmasa da 4,2 saniyede atış yaparsınız siz sanırım slot almadan direk rampayı alıyorsunuz.

Bakın öncelikle 2 farklı öğe var.

Biri SLOT diğeri KALE ÖĞELERİ (rampa, sekstant..)

Nasıl top yuvası alıp içine top koyuyorsanız, slotlar da kale yuvalarıdır. Slot alırsınız, daha sonra içine koyacağınız rampa gibi kaleleri alırsınız ve etkinleştirirsiniz.

8. ben anlatamadım herhalde . diyorum ki 5.5 ken 3 sanıyede atış yapıyordum .bu 6.6 olunca 4.2 saniyeye cıktı

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Öyleyse supporta yazarsaniz hatanin düzeltimini sağlayacaklardır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.