Gülle Hasarı Mantık Hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZooM tarafından 31 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZooM

ZooM User

75 hasarlık normal elit gülle ile gemim 50-55 bin vuruyor.. yine 75 hasarlık havai fişek güllesi ise 45-47 bin arası vuruyor bırde kaleden acılmıs slot ile ek zehir veriyor.. şimdi gelelim mantık hatasına ki ortada zaten :) iki güllede 75 hasarlı fakat birisi zehir veriyor diye normal verdiği ilk hasardan düşüş yapılmış eee peki biz bu kale slotunu niye actık :D ? açmasak zaten yıne 75 elıt hasarlı gullenın vurdugunu vuruyorduk kale slotunu actıkkı aynı hasarı vurup ustune zehır suresıde eklensın yanı benim havai ile 50-55 bin vurup ustunede 2200-3000 arası zehir vermem gerekmiyormu eger gerekmiyorsa bu kaleler niye var ? yada bu kaleleri yaptık madem farkı neresıne koydunuz sayın yönetim :)) bi açıklığa kavuşturursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.

2. ZooM

ZooM User

sorun bizden kaynaklıymış özür diliyorum meşgul etmeden konuyu hemen kaldırabilirsiniz.. :))

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.