Gülle Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sametbdk7110 tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik güllelerini sınırlı yapmayın napalım onların hepsini aldık biti şimdi geri kalan 4 gün boş boş etkinil bitsin diyemi bekliyelim bu konuyu lütfen düzeltin

artık cevap vericekmisiniz üstümdeki konulara cevap ver
    supportun bununla ilgilenmsini istiyoruz....

gemimizi etkinliğin ilk 2 3 günü kullanabiliyorz başkada kar yapamıyorz kasılamıyoruz taç harcattırıyosnz taçlarda bitiyor level için kasıyoruz ama onlarda bitti biz para yatırmayan emekçilere bi türlü anlayış göstermiyorsunuz.

Bari her saat 1 de resetle birlikte gülle alma hakkımızda olsa 1m falan biz bir günde 1 mden fazla gülle sıkıyoruz etknlkde sadece inciyle alabiliyoruz aama taçla alınanları alamıyoruz ben sadece 1 günde 60 k taç harcadım şimdi nolucak inci almalarda bittikden sonra neden kimse cevap veremiyor her konuda açıklama yapabiliyorsunuz illa bizdemi para yatıralım eskisi gibi tadıyla emek gemi kasmıyalımmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2019
  2. ALLAME.63

ALLAME.63 User

%100 haklısın bu konuda bende ilk gün yazdım ama para yatırmadan oynayan oyuncular kimsenin umrunda olmuyor

uzun zaman sonra güzel bir etkinlik çıkıyor ama onda da gülle alımı farklı taç kasıp gülle almaya çalıştım o zaman çok zarar oluyor inciyle alınan gülle bana yarım gün yetmedi...

zayıf bir gemi olarak 2 -3 gün bu etkinlikte kasıp biraz gelişebilecekken yine birşey yapamadık yine güçlü gemiler daha çok güçlendi kastı ama biz ne söylesek de hiç takmayacaklar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2019
  3. bak 100 k ahtapot sıkıyorum sonra 100k ahtaop alıyorum sadece 15 k inci kasmışım ayıp günah değilmi ama taçla alınca oh babam 100 k sıkıyosn azcık inci taçla alıp deveamke illa yani para yatırıcaz illa top alıcaz herşeyi fulliyicez ondan sonra bizde tacımız bol olur incimizde her türlü kar yaparız ama seafight bize yaptığı büyük ayıp bu konuda biraz insaflı olun yardımsever olun.

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  4. ALLAME.63

ALLAME.63 User

para yatıranla yatırmayan arasında şuan çok fazla uçurum var önceden de paralı oyuncular vardı ama en azından bu kadar uçurum yoktu bu yüzden saçma ama ben seafight ın oyuncu görüşlerini umursadığını sanmıyorum ya da görüşler yeterince iletilmiyor

TiryakiHasan ve BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
  5. Selam,

Öncelikle ard arda yazdığınızın mesajlarınızı forum kuralları gereği birleştirdim. Konuya gelince bunu biz adminlerin yaptığını düşünür gibi bir tavrınız var. Bunu programcılar bu şekilde yapıyor. Sizin Konu ile alakalı görüşleriniz var ise düzgün bir dil ile konunuzu fikir havuzu ve öneriler kısmında paylaşabilirsiniz. Böylece diğer oyuncularda sizin konunuza yorum yapabilirler. Ve yetkili arkadaşlarım konunuzu uslubunuza göre rapor edebilir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.