Gülle efekti ve ücretsiz taş çekimi meselesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OSMANLI tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sunulan iki fikir gerçekleştirilmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 6 Ekim 2015.
  1. Evet

84,2%
  2. Hayır

15,8%
  1. OSMANLI

OSMANLI User

Başlıktan da anlaşılacağı üzere bilhassa fly'daki gülle efekti başta olmak üzere diğer gülle efektelerini istediğimiz tasarımı ekleyebilmemiz ve tasarımlara yerleştirdiğimiz taşları artık hiç inci vermeden ücretsiz olarak çekip sürekli başka tasarımları kullanabilme imkânının sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

2. bence sadece 2. si olması daha mantıklı ilki çok saçma olur

3. fly ın gülle efektinin kalkmasını istemiyorum o tasarıma özgü bir şey ama tasarımlara o tarz efektler kesinlikle eklenmesi taraftarıyım.

2. fikir de az önce mücevher günü konusunu daha mantıklı gördüm ya sanki sürekli ücretsiz yapmazlar gibime geliyor be.

4. OSMANLI

OSMANLI User

Diğer konuyu bende okudum fakat uygun bulmadım. Sonuç olarak neden kendimizi kısıtlayalım, ayda yılda bir çıkacak kale günü gibi bir günde taş çekimi yapalım? Hâlbuki ben sürekli çok kısa sürelerde tasarım değiştirmek isterim ve eminim çoğunlukta böyle istiyor.

5. OSMANLI

OSMANLI User

Birinci fikir geliştirilebilir kanımca, en azından tek tipten, tekdüzelikten oyun sıyrılmış olur. Ki _hpotter_*2'de bu yönde fikir beyan etmiş meselâ.

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
  6. elektrik tarzı yeşil kırmızı bir efektle npc ler bize sıkıyordu etkinlikte :) neden olmasın ki seçeneklerden aktif/deaktif de edilir.