Gülle Atış Hızı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve pablo_escobar tarafından 13 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın adminler öncellikler merhaba,
    bir ara oyundaki miçoların kaldırılması tartişması yaşanmıştı o ara miçolar hala eski görevlerinde olduğu için atış hızımız düşmüştü. inanır mısınız o ara en fazla zevk aldığım zamandı. çünkü daha az sürede vuruyordum daha çabuk kasılıyordum daha çabuk bonus haritaları yapabiliyordum. o ara oyundan bile çıkmak istemiyordum. çünkü oyun o an için benim için çok eğlenceli geçiyor ve sıkılmadan 10 saat bile rahat oynuyordum. ama şu an oyuna girdiğim zaman bir kaç npc kestikten sonra elim direk çıkış butonuna gidiyor. bununla ilgili bir çalışma yaparsanız çok sevinirim.

2. huseyinntr

huseyinntr User

tamda bu sebepten dolayı alev fırtınası topu var veya acı verici. geminiz full acı vericiyle 2.60 gibi bi doldurma süresine sahip oluyor ve full alev topu seviye 5 ile 1.9 doldurma süresi yani gayet başarılı bence. doldurma süresi için binlerce lira yatırıyoruz oyuna o yüzden top almanızı tavsiye ederim.

iyi oyunlar.