Gülle Alımı !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ tarafından 20 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 X den sonra çıkan gülleler ve itemler neden direk toplu şekilde alınmıyor,örnek ben 20 milyon havai güllesi alıcam neden pazarda direk alınmıyor 50 k 50 k almak zorundayız, ve bide 15 lwl ler için ışık tılsımı oyun ekranında satın almak için gözükmüyor ve son alarak 3.sorum bu patlayan gülle ile şarapnel güllesi 1.5 yılı aşkındır kristalli yapılmıyor nezaman açılcak merak ediyorum.

2. Askarbey

Askarbey User

Eskiden alınıyordu ama iste sen 50.000 aldıkca internet sayfasına tıklıyacan her tıklanma seafight için para demek sanım her tıklanma 10 kuruş :)

3. yok canım okadarda olmaz :))

4. Askarbey

Askarbey User

Acı ama gerçek :) youtubede ne kadar izlenirse okadar microsoft para ödüyor videoyu yükleyene ordan pay biç ve internet microsofta bağlı yani bigpoint bu hertürlü alır parasını :)

5. bakalım admin arkadaşlar ne diyor :)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tam olarak sorunun kaynağını bilmiyorum ancak alım için yapılan kodlamadan kaynaklı, ışık tılsımı alınmamasını rapor edeceğim, gülle kristallendirilme nezaman yeniden aktif edilir malesef bunu bizde bilmiyoruz. Bizlere bir bilgi gelir ise zaten forumdan sizlere duyurusunu yaparız.

@ Askarbey : Teoriniz güzel ancak bahsettiğiniz şeklide birşey yok, Bigpointin tıklama ile ilgili çalışması olsa oyundaki her yere koyar bunu sadece gülle alımına değil :)

NoMercy ve yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.