Gülle ağırlığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 17 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NavySEaL

NavySEaL User

Konuyu hemen kapattığınız için yeni konu açmak zorunda kaldım. Yapılan açıklamayı anladım gemideki hız puanlarının kaldırıldığını ve artık pırıltılardan hız puanı çıkmayacağını zaten biliyorum. Fakat sizde biliyorsunuzki hız puanları gemideki gülle ağırlığını nötrlüyordu yani gülle hız düşürmüyordu. Hız puanları kalkınca gemideki gülle hızı düşürmeye başladı.
    Ayrıca yapılan açıklamada bütün gülle çeşitlerinin ağırlığının kaldırılıcağını yazmışsınız.
    " Bugünden itibaren Gülle çeşitlerinin ağırlığı kaldırılmıştır ve geminize yüklü miktarda gülle aldığınızda artık geminizi yavaşlatmayacaktır." Buda sizlerin açıklaması. 4
    Benim sorum hızımızın neden düştüğü değil. Gülle ağırlıpğının ne zamn kaldırılacağıdır.
    Çünkü şu anda hız puanlar kalkmasına rağmen gülle ağırlığı kalkmamıştır ve ciddi biçimde hızımızı düşürmektedir...
    Lütfen konuyu hemen kapatmayınki birbirimizi anladığımızdan emin olalım..

2. NEWYORK

NEWYORK User

BAZI GÜLLELERİN AĞIRLI OLMAYACAĞI YAZIYOR

3. NavySEaL

NavySEaL User

Bütün çeşitlerin ağırlığının kaldırılacağını yazıyor...

4. arkadaşlar ben ne yeteneklerden gemi hızını açtım nede kalelerden dümen bodoslamayı yaptım bu etkinliğin benim için 1 zararı var diğer oyuncular için çok biliyorsunuzki savaşlarda batıyoruz ve tamir et tuşuna basıp düşman yanında doğuyoruz ve o sırada düşmanamı sıkalım yoksa yelken koyup batıp tekrar aynı şeyleri tekrarlayalımmı o yüzden bu yeni güncelleme çok kötü oldu seafight ın biraz da oyuncuları düşünmesi gerek önce oyunculara böyle birşeyin nasıl olabileceğini sorması ve betada bunu test edip ona göre serverlere aktarması ve kısa bir deneme süresi yapması gerekir ve bunun sonucunu anketlerle değerlendirip ona göre bu uygulamayı kullanıcıların isteklerine göre kaldırsın veya kaldırmasın

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

güllerin bugün hızı düşürmesi kaldırılacak yazmaktadır.

alıntı

Bugünden itibaren Gülle çeşitlerinin ağırlığı kaldırılmıştır ve geminize yüklü miktarda gülle aldığınızda artık geminizi yavaşlatmayacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.