Öneri Güçlendirilmiş patlayan gülle - ve oyun içi diğer sorunlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle şu aşağıdaki konu hakkında şahsi düşüncemi belirterek yorumumu yapacağım;

https://board-tr.seafight.com/threads/beril-10-sandik-icerigi-muecevheri.54719/#post-352523

Bu oyunu dönem dönem geliştiriyoruz diye yeni şeyler eklerken hatalara boğan oyun oynamayı uzun bir süre engelleyen o saygı değer programcılar sandıklardan çıkan premium sürenin özel %10 taşlar ve yetenek ile 2 katı gelmesini hata olarak görüp haber vermeden değiştirmiş, ben buna cidden tepkili yaklaşıyorum çünkü fazlasıyla saçma bir durum en azından böyle bir şey yapılacaksa önceden haber verilmeli diyeceğim de daha önceki konularımda da belirttiğim gibi onların umrunda değiliz bizim keyif almamız oyundan vs. onlar parasal yönü düşünüyor. Çünkü şuradan anlıyoruz ki konuya girip okumuşsanız eğer diyor ki; %10 ile 1ay fazladan premium vermesi bir hataydı, fazlaydı %100 değil sonuçta diyor. Ama aynı konuda da diyor ki: Lütfen dikkat: Bu değişiklikten etkilenen sadece premiumdur, sandıklardaki diğer itemler eskisi gibidir.
    Burası çelişkili geldi bana niye diğer itemler premium kadar değerli değil mi size para kazandırmıyor mu ? %100 mantığını düşünüp bununla savunurken neden sadece premium üzerinde değişiklik yapılıyor ? Bir şekilde uyum saylamamızı boşvermemizi bekliyorsunuz bunu cümlelerle çeşitli laf efektleriyle gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Bu konu hakkındaki net düşüncem hakksızlık var.

Diğer konulara gelecek olursak önerilerim; Bu oyun hakkında kullanıcılara, oyunculara daha çok söz hakları getirilmeli sözcü olmalı ilgilenen yardımcılar olmalı kopyala yapıştır yapmayacak kadar ciddiye alan oyuncuları önemseyen kişiler olmalı. GİŞ sözleşmesi oyunculara yönelik yeni yapılandırmaya gidilmeli.

Ayrıca yarasa tasarımının defans slotuna koyulan taşlar kaybolmuştu bu kaybolan taşlar 1 aydan uzun bir süredir hala gemilere yüklenmedi bunlarında en kısa sürede çözüme kavuşması iyi olacaktır.

Oyun için sorunların düzelmesini temenni etmek dışında şu gülle seçeneklerinde bulunan gereksiz olan güçlendirilmiş patlayan güllenin de kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Patlayan gülleden hiç bir farkı yok boşa yer kaplayan bir gülle çeşiti.

Ve son olarak da bu kesintiler, oyun hataları, oyuncuları mağdur eden durumların düzeltilmesi ve bunun tazmin edilmesi gerektiğini düşünüyorum oyun içinde.

Şimdilik düşüncelerim bu kadardır

2. bencede arkadaşım sana katılıyorum maden yüzde 10 fazla olmalı o zaman piremiom 30 gün değil 40 günlük olmalı zaten çoğu oyoncu sandığı piremium var diye topluyordu ama artık oyuncular parayla alacak gibi hayırlısı diyelim.....

3. 30 un % 10u 10 gun deil 3 gün eder. Yani 33 günlük vip cikar

4. Yetenekleride hesap et

5. Spectare %10 [3 GÜN] + Denizin Hediyesi %25 [7.5 GÜN] = 10.5 GÜN

6. İnsanlık hali olur öyle hatalar 3günmüş 5 günmüş fark etmez. Bunca zaman süre gelen bir şeyin sonradan fark edildi deyin hata düzeltilmesi ne kadar mantıklı ? Eğer bir düzeltme olacaksa bunun elimizdeki tasarım %10 arttırıyorsa buna göre verilmeli değil mi ? Çünkü bu tasarımlar, yetenekler yanlış bilmiyorsam inciden gelen mojo sayısını da arttırmakta. Değişik bir orantı doğuyor ve bu sistemde mantık bozukluğu oluyor. Bu kararlar nasıl işse programcılar alıyor günler sonra bu support ekibiyle, forum yetkilileriyle paylaşıyorlar nasıl iş bu anlam veremiyorum ben.

7. erdiko

erdiko User

DEĞİL PRE OLMAYINCA YÜRÜYEN DÜŞÇEK GÜVERTEN DÜŞÇEK FALAN FİLAN