Grup Haritasındn Atma Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve devran_34_60 tarafından 29 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik grup haritalarından atıldım. normalde haritalarda sorun yoktu ve grup ile haritayı tamamlayıp ödülümü alıyordum üç kere başıma geldi haritadan atıldım ve ödül alamadım inci olarak da zarardayım bunun telafisini rica ediyorum sizden.

2. ve işin garip tarafı oyunculara hata oluyor ve bunu ben "Support"a bildiriyorum ve hakkımı istedğimi söylüyorum bana oyunun resetlenme saatlerinden bahsediyorlar. sizde böyle alakasız şeyler yazacaksanız açıksa diyin hakkın filan yok diye boşuna yorulmayalım, hakkın bu derseniz olur da beklerim.

3. "Merhaba,

Farketmeden sola basmiş olabılırsınız bilemiyorum etkınlıkte bıttı yapabileceğimiz birşey yok. İyi oyunlar.

Saygılarımla,

Aslan

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi"
    uzun süreli supoortla yazıştıkdan sonraki cevabın hatalarınızın içine boğulcaksınız yeri gelcek devam edin....

hocam etkinlik zamanıda aynısını dedim yazdım size benim hatam değil 2 kere mi hataa olcak diğer oyuncadadamı aynı olcak
    YAPAMIYORUZ demiyorsunda suçu bana atıyorsun hakkım var burda hakkımı yemeyin birader şuçluda beni göstermeyin
    hakkını vermiyoruz üstüne çöktük,parayla oyna oyunu dede tam olsun verdiğim cevapda burda

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Size gerekli cevap verilmiş. Birde Support mesajlarını sorum üzerinden paylaşmak yasaktır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.