Grup haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 15 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar teknik bir sorun olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım admin kardeşlerim yama da yazmışsınız ki grubu zorlaştırıcaz demişsiniz eyvallah iyi yapıyorsunuz ancak atılan resetle gruba girdiğimiz zaman ben ful sağlam toplarla 361 topla sisteme 1000 vuruyorum sistemin canı 100 milyon ve bizlere seri seri vuruyor bu sistemi nasıl bitirmemizi bekliyorsunuz sistemin kafasını kesiyoruz belki onla bağlantılı vuruşumuz artar diye ancak tam tersi kafalar çoğalıyor bizi batırıyor. Hayır diğer tarafdan şifa da da aynı durum var o da az vuruyor 500 ile bin civarı hatta bi gruba denk geldim adam 10 şifaladı :D ben bunun bir sorun olduğunu düşünüyuorum eğer sorun değilse lütfen teknik ekibinize iletin çok saçma yapmışalr biz bin vuruyoz sistemin canı 100 milyon akıl alır gibi değil.

2. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bildirmiş olduğunuz sorunu teknik ebimize bildirdik fakat herhangi bir problem olmadığı bilgisi ulaştı.

Saygılarımla.

3. nasıl problem yok ana gemiye 3500 sıkılıyor :D yavruları batırdıkça da çoğalıyor ve ana gemiye vuruş 980 lere düşüyor :D

4. En iyisi etkinlik oynamıcan o paketleride almıcan başka ğaket alıcan zaten kristal kasmak bile mantıksız

5. atlas42

atlas42 User

6. DaDaŞ_25

DaDaŞ_25 User

artik birisi cikip su grup haritasinin nasil yapilmasi gerektigini soyleyebilirmi o kadar gulle sikiyoruz fakat olmuyor hata varsa duzeltilsin yada nasil yapilmali anlatilsin bizde zaman harciyoruz bu oyuna gulle harciyoruz yazik degilmi.

7. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar ,

Etkinlik tartışma konusundan devam ediniz lütfen.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.