gorunmezlik programı hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ufuk67100 tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

Neyi tartışıyorsunuz her bulduğunuz açığı kullanıyorsunuz sonrada yaptırım uyğulandımı bas bas bağırıyorsunuz yapmayın arkadaşım oturup oyunu oyunun kuralları çerçevesinde oynayın benim gemimde 1 yıl ban aldı yaptım cezamı çektim şimdi hiç bir hile açık kullanmıyorum böyle daha zevkli onca insan para ve emek harcıyor ve bunların çoğu kendi arkadaşınız onların emeklerini hiçe sayıp hile bot her ne kullanıyorsanız kullanmayın burada da oturup admin lerle tartışmayın sonuçta onlarda bizler gibi oyuncu yönetim ne diyorsa bu arkadaşlarda onu yapıyor olay bundan ibaret açık kullanıyorsan cezayı veya oyundan men edilmeyide kabul etmiş oluyorsun olay bu kolay gelsin

2. [​IMG]

bak buda venezuella gemisi :)

3. ufuk67100

ufuk67100 User

kardeş sen davayı bilmiyorsun burda konuşma 1 yıl ban aldın demi ilk hilende ben ilk hilemde sınırsız ban aldım. yaptıgım hileyide acıklayayım sana senınki gibimi bir bak 2 tane gorunmezi gördüm bu yaptıgım hilede. Şuanda haritada adamlar catır catır pırıltı topluyo harita vuruyo ışıkda bota atıyo bu adamlar oyunu oynarken alemin kerizi olduk biz bunun davasındayız

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. BIRAKTI

BIRAKTI User

o konuda
    haklısın geçen biride görünmez kestiğim slipleri yürütüyordu görünmezlikle kasılanları sürekli kapatsınlar senin olayınada bir alternatif düşünürler sanırım ama sonuçta en mantıklısı hiç bir şey kullanmamak kolay gelsin

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. ufuk67100

ufuk67100 User

o senın dedıgın tortuga buğu kardeşim oyun hatası o benim kullandığım program oyuncuları görünmez olduklarında görmemi saglıyo

6. herkesi açın bu ufuk67100 açmayın hile yapmış itiraf ediyor :D

7. ufuk67100

ufuk67100 User

senin gemin açılsın benim gemimi açmasınlar kardeşim canın sagolsun :) yaparız 1 gemi daha sıkıntı yok

8. hahaha okumuş cahıl seni :D****Ha ayrıca herkez değil ''herkes'' yazılır. ilkokul terk*****herkez ne :D bizim köyde cahil denmez cahıl denir *ı* ile asyaya kaçan s-f ler :D

9. ufuk67100 açmayın bunun gemisini itiraf ediyor bu hile yaptığını :D

10. ufuk67100 forumda level atlamak için yazıyom he yanlış anlama :D açmasınlar ama yinede :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.