gorunmezlik programı hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ufuk67100 tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ufuk67100

ufuk67100 User

19/1 deki adaya vurmaya cekiyordun alyansı fayda ettimi etmedi.ben savaşda filosu alyansı olmayan bir gemi olarak oynadım ve kazandım sana sadece saygı duymak kalır camur atmak degil. :)

2. feo57

feo57 User

pırıltıyı zaten bot kullananlar topluyor ama nedense onlar banlanmıyor harita hilesi yapanları banladım diye vicdanım rahat diyen big patron tr2 de birçok sıralama oyuncusu yıllardır pırıltı botu kullanıyolar onlar bizim yıllardır hakkımızı yiyolar bu konudada vicdanın rahatmı ? :) şu harita hilesi yapanları bulan program bot kullananlarıda bulucak ozaman hak yerini bulur anca

3. :D

4. hesabı satın almadan şikayet etmiş satın almış sonra kapanmış :D

5. bu ufuk67100 neden ağlıyor halen açmadılarmı 5000 bin daha harca sen :D

6. ufuk67100

ufuk67100 User

suan mevcutta gemim var kardeşim sen kafanı bole şeylere yorma benım paramın hesabını muhasebecim tutuyo sen işine bak hadi:)

7. ufuk bitane görünmez gemi gördün diye mahkemeye versen üstünde parada kazanırsın görünmez gördün diye sınırsız hesap kapatımı nı ilk defa burda görüyorum valla vaktin varsa bi mahkemede şikayet dilekçesi yaz :)

8. Venezuela ıd si ile açtığın gemi mi hileciler sizi :D

9. ufuk67100

ufuk67100 User

benım ne 1. ne 2. gemim Venezuela değil kardeş atarım ödeme dekontlarını bakarsın biz 5 yılda gemi yapıcak kadar amatör oynamadık bu oyunu :)

10. Justice*

Justice* User

Baba laz -yada her kimsen- şuan o nickle yazan kimse artık, gelip buraya yazma hakkını kim veriyor size. başlık belli konu belli gelip burda boş yapmayın.
    Ufuk, bigpatron yazılım hakkında pek bişey bilmez adamın görevi bu değil yani . Almanya kaynaklı banlar acmazlarsa acmasınlar :)
    Oyundaki bir donma sorununu 1 aydır cözemeyen bi oyun icin bu kadar kafa yormayalım :)
    Ama zamanında msnlerden para karşılığı acılan gemiler düşünüldüğünde bigpatronun yazdıgı '' hak hukuk '' nerede kendisine soruyorum ?
    hadi iyi calışmalar.
    Ha burada siz actınız demiyorum. zamanında bazı adminler bu konuyu iyi bilirler.

Son düzenlenen: 8 Şubat 2015
  11. Sanamı soracam foruma yazı yazmak için ? Buraya herkez istediğini yazar sen kimsin ki ?

12. Doğru sen hilede amatör değilsin ustasın

13. ufuk67100

ufuk67100 User

bak laz kardeş ben çıkar için hiç bir hile kullanmadım kullanmamda parasını veririm fullerim sonra haritada kaçacak yer ararsın. Şu sıralar rahatsın yeni açtığım gemimi fullemedim daha ama o gemininde 1 ayı var. Eger olurda diğer gemide açılırsa oyunculuğunu o zaman görücem buradan beni ne kadar kışkırtmaya çalışırsan çalış ben senin gemini botta batırıpda 10 20 milyon altını cok ele geçirdim :) Bu taramaları nasılsa geçmişe dönük yapacaklar o zaman senide bi banlasınlarda görelim amatörmüsün aktörmü profesyonelmi :)

14. ufuk67100

ufuk67100 User

sana yazma diyen yok konuyla alakalı istediğini yaz konuyla alakan yoksa konuşmak için konuşma

15. ufuk67100

ufuk67100 User

valla banların almanyayla alakası olduğunu sanmıyorum. O programla banlanmayan gemilerde var hala pırıltıda olanlarda var. Bakacaz bakalım kapatacaklarmı hepsini yoksa açıcaklarmı hepsini görücez.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  16. Benim bota bırakmadığımı herkes biliyor bota bıraksaydım ban alırdı herhalde ? bota niye koyayım ki ihtiyacımmı var hayır yok.
    Benim oyunculuğum ortada profesyonel de benim kral da sıkıntı yok bilmem anlatabildimmi ?

Son düzenlenen: 9 Şubat 2015
  17. ufuk67100

ufuk67100 User

o botlara ban atmadılar görünmezlik botunu kullananlara ban attılar gez haritaları bak hala botta olan gemiler var. Araştırsalar zaten atarlar kafanı yorma hiç bot kullanmamış tertemiz oyuncu seni

18. ufuk67100

ufuk67100 User

sıkıntı yok abi 1 aya açıldı açıldı açılmadı yak de yakarız ortalığı :)

19. Sadece kabak festivalinden önce yengece koydum sadece bir defa ve hatırlarsın çoğu kişinin gemisi 12 gün kapandı. Ama başka hiç koymadım bota. Şimdi o haritada pır toplayanlar benimde canımı sıkıyor ya banlanacaksa hepsi banlansın yada hiçbirisi banlanmasın.

20. ufuk67100

ufuk67100 User

benım gemim o banlanmalarda banlanmadı ama nasıl olucak botta olsa banlanırdı demi ? onlarda banlanıcak yada banlananları acıcaklar başka altarnetif yok zaten ben çıkar için kimsenin hakkına girmem parası neyse verir alırız dururumum iyi allaha şükür

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.