gorunmezlik programı hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ufuk67100 tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ufuk67100

ufuk67100 User

bugun supporttada aynı şeyleri yazdım cevaplıyo ben cevaplıyorum en son baktıki işler kılıfa uymuyo otomatik cevap atıyo size verilecek tüm cevabı verdik diye e diyorum ben göremedim script kodlarını kullananlar bot cezası alır diye bir kural diyorum gene otomatik cevap atıyo :)

2. MikSeR

MikSeR User

Şimdide bokor hilesi var ama görmezden gelirler :) Boşverin sallayın oyunu ya... emek para zaman kaybı uğraşmayın bu iki yüzlülerle

3. sedoof*

sedoof* User

Banlamalar baslamiz tesekurler sayin adminler harita katlama yapan gemiler banlanmali iyi calismalar....

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Size tek cevap vereyim. Adamın biri şikayet etmiş diyorsunuz ya. Hah işte o adam bizzat zaten sizsiniz ne diye farklı hesaplar ile gelerek savunma yapmaya çalışıyorsunuz kendi yaptığınız şikayet için? ilginç doğrusu!

5. ufuk67100

ufuk67100 User

bokor hileside cıkar biz 300 bokoru parayla atarız adamlar tuşlarla 2 tane gorunmez gorduk diyede sınırsız ban yeriz madem bu ip den kimin ne yaptıgı görülüyo gemi sahibi benim bakın ipme kullanmışmıyım program bot illegal başkasına şifre paylaşımı yaptım o banlattı gemiyi kurallarda bu yazıyo diye bişey demiyorum başka acıklama yapıyorum onada kılıf buluyorsunuz. Bende kılıf buldum o zaman ben hile yapmadım şifremi calmış biri komplo yaptı gemime :)))

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şifrenizi çaldı ise bilişim suçlarına giderek şikayetinizi yapınız ozaman.

7. sedoof*

sedoof* User

Sayin big patron harita katlama yapan gemiler banlanmaya basladimi diger serverlerde gemiler banli degil ne zaman tarama yapilacak iyi calismalar..

8. BuneYa48

BuneYa48 User

ne de güzel öğeyi denetle yaparmış garibim :)

9. need11

need11 User

Bot ban sebebidir diyosunuz ama bot kullananları banlamıyorsunuz neden gücünüz tortuga botunamı yetiyor anlamıyorum sizi pırıltı botu harita botu vs bunlarıda banlarsanız oyuncu kalmıyacağını bilyiorsunuz ve arkadaş her dediğinde haklıdır birde bir sefer yapılan hilede çok sefer yapılan hilede aynıdır o yüzden hile yapan herkezi banlayınki seafight yöneticilerinin nekadar adaletli olduğunu görelim oyunda şuana kadar bot dahil kullanmayan bir tane oyuncu varsa ben oyunu bırakırım 1 dakkada olsa o botu kullanmışlardır veyatta herhangi bir açıktan yararlanmışlardır herkez banlansın bigpatron beyy

10. *Ziqo*

*Ziqo* User

aynen banlamalar başladı. Artık benim gibi bir çok kişi oyun oynaymayacak güzel kardeşim. Kına yak, tp kas, bol bol inci kas herkes ban yesin sende santa lucia ile savaşırsın ;) Hiç kimseye demediğim bir şey ama bizim gibi savaşçılar ban yiyor hep sizin gibi farmerlar değil şimdi işine bak ;)

11. Sayın Bigpatron kendileri yaptıkları için bot olarak görmezler ama bide başkasını o botu kullanırken görsünler supporta şikayet yağar. :)

Son düzenlenen: 29 Ocak 2015
  12. sedoof*

sedoof* User

Sen o hileyi yapmadan once dusunecektin simdi yol al..

13. sedoof*

sedoof* User

Bide ben bu oyunu oynarken sen mahalede misket oynuyordun hileyi yapmadan once dusunecektin burda aglama simdi

14. bu kendini savunan arkadaş 5 bin tl harcamış gemisine bir 5 bin daha harca madem :D

15. ufuk67100

ufuk67100 User

sen 14/1 de pıra bırakıyorken ben çarpışmada puan kasıyordum 1 fazını bile alamadın şimdi yol al o gemi acılmasada gemi elbet yapıcam gene kaçıcak yer arıyacaksın haydar efendii

16. ufuk67100

ufuk67100 User

sen her zaman bu listede olman gerektigi yerde olucaksın bunun rahatlıgını yaşa :) [​IMG]

17. ufuk67100

ufuk67100 User

sen yoklukdan harita katlayıp banlandın o adam sıkacak adam bulamadıgından görünmezlik botu kullanıp banlanmış en azından olayı farklı :))

18. Benim pıra bıraktığımı nerde gördün hayatta en sevmediğim şey yalandır yalan konuşma

19. Kendi alyansındakileri batırarak puan yapıyorsunuz alın teri ile savaşın da görelim puan kasabiliyonuzmu

20. *Ziqo*

*Ziqo* User

Sen kimsin ki bana bu lafları söyleyebiliyorsun? Senin yılda harcadığını ben haftada harcıyorum bana burda fakir edebiyatı yapma. Sözlerine dikkat etsen iyi olur zira beni bu oyunda tanıyan tanıyor her serverda da yeteri kadar gemim var bir bakarsın karşına çıkarım oyun oynayamazsın ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.