gorunmezlik programı hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ufuk67100 tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ufuk67100

ufuk67100 User

Allah akıl fikir versin siz kendinizi iyice inandırmışınız bot olmadığına. Ancak gerçekler acıdır kullandığınız program illegal ve bottur.

big patron forumda yetkili olabilirsin ama kimsenin aklı fikri seni baglamaz. giş kuralında ne diyo sistem olarak otomatik hareket gösteren diyo. gorunmezlik programında gemi otomatik hareket kabiliyeti yok kendi kendine adam batırmıyo yazdıgımızı okuyun ve saygılı biçimde cevaplayın yada cevaplamayın kimse size cevap verin diye baskı yapmıyo ben orda arkadaşlarla sizin kurallarınız hakkındaki görüşümü paylaştım. Ben size sizin yaptıgınız terbiyesizligi yapıp allah akıl fikir versin demicem. Vicdanınız rahat uyuyun hakkını yedirdiginiz türk halkı sizlere teşekkür ediyor.

~Мустафа~61~ℂ★ bunu beğendi.
  2. Aynen Bigpatron daki bu Aşalayıcı kelimelerin kullanmasını anlayamıyorum

3. ufuk67100

ufuk67100 User

bana support o kullanılan programın bot olarak genellendigini demiyo kuralınızda genelleme diye bişeyde yok bunlar insiyatif meselesi kuralın tek bi sonucu olur sonuçlara göre degişmez. kendi yaptıgınız bot tanımıyla alakası olmayan bir programı bot statüsüne sokuyorsunuz.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Allah akıl fikir versin demek hakaret değil bir değimdir. Bilginiz yoksa googleden aratın lütfen.

Şimdi sizin kullandığınız program oyun tarafından sunulan bir özellikmi yoksa Yetkisiz Scriptmi? Elbette yetkisiz bir script ve bununla siz oyun için tasarlanan bir özelliği devre dışı bırakmış oluyorsunuz. Yukarıdaki GİŞ kuralı ne diyor ?
    oyunların, oyun elemanlarının ya da portalda ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değerlendirmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.

Daha halen bunun nesinin bot olmadığı iddia ediyorsunuz anlayamıyorum.

Vicdan konusuna gelince evet vicdanımız rahat. Hile kullanımından ban alan birinin hak düşünmesi bana mantıksız geliyor. Madem hak düşünecektiniz hile yaparken haklarını yediğiniz onca oyuncuyu neden düşünemedinizde ban alınca birden hak hukuk aklınıza geldi.

5. ufuk67100

ufuk67100 User

bigpatron kendin yazmışın cevabını yetkisiz script kullanımı sunucuya aşırı yuk binmesine neden olan program yani. peki verilen ceza neden bot cezası ? ben kimsenin hakkını yemedım pır toplatmadım harita yaptırmadım kullandıgım botla gorunmezleri gördüm gene parasını verdigim gülleyi sıktım o yonden sıkıntı yok.Ban alması yada almaması mesele degil bottan ban alıyorsa bot kullanıcak ben kullanmadım o kuraldada okudugunuz üzere script kullananlar bot banı alır yazmıyo yazıyorsada ben görmüyorum ?

6. ufuk67100

ufuk67100 User

siz sunu anlamadınız ben yaptıgımın legal bişey oldugunu savunmuyorum ancak kullanılan programın bot satatüsüne sokulması beni düşündürüyo. kendi yaptıgınız bot tanımıyla bu programın alakası yok.

ek olarak sunuda ekliyim söylediginiz söz degim degildir atasözüdür.

7. Bigpatron

Oyuna dışarıdan bağlanan her türlü programın adı BOT'tur. Bunu ne ben nede Türkiye takımından birisi söylemiyor, oyun kurucuları söylüyor. Ayrıca BOT denilince sizin aklınıza pırıltı toplama geliyorsa yanılıyorsunuz. BOT her türlü illegal faliyet için geçerlidir.

_durabi_ bunu beğendi.
  8. ufuk67100

ufuk67100 User

Oyunları veya tek tek oyun fonksiyonlarını sistemli veya otomatik olarak kontrol etmeye (Bots, Makrolar), sizin giş kuralınızdaki bot tanımı bu bu tanımdanda anlaşılabilecegi gibi sistemli veya otomatik olarak hareket kabiliyeti olan programlar bot statüsüne giriyo oyun kurucularına iletin burda yaptıkları bot tanımını degiştirsinler ve ek olarak sunuda eklesinler illegal programlar bot statüsüne girer böyle bişey kuralınızda yazmıyo yazmayan bişeyin pazarlıgını yapıyorum sizle şuanda.

9. senın derdıne bak benım gemım yanı ımparator harıta katlamasından ban yedı fakat harıta katlarken sadece fıdlerı kullandım ve gemımden karsılıgında 4 m ye yakın ıncı gıttı yanı hıc bı haksızlık yapılmadı elle atmak yerıne program yardımı ıle attım bu gemı sınırsız kapanırken senınkının kapanması cok normal bıde bıg patron gercekten cok merak edıyorum trdekı yazdıdgınız programla dıger serverlerdakı program ayrımı oluyo yanı calısanlar ayrımı ? neden tr serverlarında yuzlerce bınlerce gemı kapatılırken dıger serverlarda gemılere dokunulmuyo cvplar mısnız?

10. ufuk67100

ufuk67100 User

harita katlama yaparken mojo kazanından attıgın mojo karşılıgında gemiden inci gitmiyo. bu program karşılıgından senın gemine bir girdi oluşmuşmu oluşmuş bana bu programın avantaj olarak sagladıgı tek şey gorunmezleri görmem onun dışında tp ep zırh barut vs gibi şeyleri bedava elde etmiyorum. ben sizlerinden acılmasından yanayım ama burada anlatmak istedigim olay farklı

11. ufuk67100

ufuk67100 User

o programlar türklere özel geliştiriliyo yabancılara bi yaptırım yok :))

12. Bigpatron

Kopyaladığınız mesajın devamında ne diyor ?

ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değerlendirmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.

Şimdi tortuga ışığı oyun için ayarlanmış bir içerikmi ? Evet. Şimdi siz kullandığınız programla bu hazırlanmış içeriğin kodlarını aşıp normalde olmaması birşeyi yaparak onları görebiliyormusunuz ? Evet. Şimdi bu bot değilde nedir? Ayrıca yazdığınız gibi sadece görünmezleri görme özelliğini kullanmanızı sistem anlamaz. Sonuçta sistem özellik olarak değil programın tamamını algılıyor, diğer özelliklerini kullanmışınız yada kullanmamışınız pekte bir önemi yok.

13. *Ziqo*

*Ziqo* User

Wildtanget ile zaten geçen sene nisan ayında anlaşma iptal edildi bigpoint tarafından yani wildcoins hiç bir bigpoint oyununda kullanılamaz. Ödeme kısımlarına geiince zaten otomatik değişiyor. Bot kullanan yada illegal birşeyler yapan geçte olsa cezalarını alıyorlar en kısa örnek hesabınıza bakın. demiş bigpatron çok güzel demiş, öncelikle sizin arkadaşa dediğiniz lafa gelelim, forum kurallarını siz de biliyorsunuz kötü niyet olmasa bile karşı kişinin yanlış anlayacağı kelimeleri kullanmayınız ;) Sonra ise Allah herkese akıl fikir versin gerçekten tam bi enayi yerine koyulduk. Anlaşmanızın iptal edilmesi çok bir şey değiştirmedi. Yapacak adam yapacağını çoktan yaptı. Wildtangentden bir dünya paramız boşa gitti milletin 5 liraya aldığını biz 40 liraya aldık neyin masalını anlatıyorsunuz siz bana beyefendi? hak hukuk adalet ağzınızda yer yapmış ama ne olduğuna dair bir fikriniz yok bence fazla bu kelimeleri kullanmayın :) Ben dediğim gibi banımı açın demiyorum. Kapatın program kullanılan bütün hesapları bonus harita botlarını susup oturalım biz de. icraat yapın laf değil

14. ufuk67100

ufuk67100 User

sistem onun bot oldugunu bile anlamaz vekil sunucudan yapılan bir program oldugundan ping in diger oyunculara göre yüksek olursa sisteminiz buna bot der ve banlar. zigo arkadaşımlada aynı fikirdeyim türklere yapılan yaptırımları tüm global servarlarına yapında adaletinizi görelim. biz verdigimiz 2000 3000 liranın derdinde degil millet bunu yapıp banlanmazken bizim banlanmamızın enayi yerine koyulmamıza tepki gösteriyoruz. Attıgınız kuralıda tekrar acıklamayacagım yazılanı kılıfına nasıl uydururum cabasına girdiniz. ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değerlendirmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır. ben bu dogru degildir demiyorum bunun peşine şu yazıyormu bunu kullanırsanız bot statüsünde ban alırsınız demiyo. kurallarınızdaki o ince ayrıntıların savunuculugunu yapmayı bırakıp eksik bırakılan yanlarını iletin düzeltsinler okuma ve anlama kabiliyeti olan kişiler bu sözlerden cıkarılması gerekeni zaten cıkarır siz kuralı botla birleştirsenizde içerikde böyle bişey yoksa sizin yetkiniz orada biter.

15. Bigpatron kardeşim BOT demek adı üstünde otomatik kendi kendine çalışan demek örnek olarak Counter Strike oyununda botlara karşı kapışma modları var yani bilgisayara karşı yani otomatik kullanılan ve arkadaşın kullandığı program sadece script kodlarını değiştirerek üstünlük sağlamak amaçlı bunu bugün herkes yapıyor öğeyi denetlemeyle bile yapılabilen kolay bir şey bu bunun programa dökülmesi illegal bir durum değildir oyuncu sizin oyununuza bir zarar vermediği sürece haksız kazanç sağlamadığı sürece bir sorun yok ha dersinizki neresinde haklı adam parasını vermiş oyununu oynuyor tek yaptığı şey görünür olmamak veyatta görünmez olanları görmek (tam anlamadım orasını ancak her iki durumda da haklı) ve ha görünen adama sıkmış ha görünmeze oyunda iyi bi mevkiye sahip olmayan birisi kolay kolay görünmezlikle gezmez zaten görürnenlerde de ezikler olacağını sanmıyorum bu yüzden kişiyi suçlamanız mantıksız vede bir konuya daha gelirsek Black Sails TR filosundan bizim filodan bir arkadaşımız adamın teki konu açmış banlamışsınız harita yok top katlama o kaleler ve toplar zaten el yapımıdır ödeme paketlerine ve giderlere bakarsanız anlaşılır ancak haritalar ise 3 yılın emeğidir o adam askerde şuan bir arkadaşımız kasıyor gemisini ona yardım amaclı ve bizim serverda 9 altı bombos toplasan 50 kisi yoktur bu yüzden pır çok oluyor ben 15 20 dkda 50 moho kastıgımı biliyorum tek haritanın altında ve bunu oyundan kareler bölümünde de kendisi atmıs kimse pır toplamıyor adanın etrafı yaklaşık 50 60 pırla çevrili herneyse adam emeğiyle yapmış siz şimdi adama 1 yıl ban atmışsınız bu adam askerden dönünce giremicek ne anlamı kaldı bu adam torunlarına felan mı bırakacak gemiyi haksızlıklarınız yeter artık adamlar neler neler yapıyor hasar buffları kalıyor geçen adamın teki 158bin vurdu bana gözümün önünde yeter artık bunlara taamülümüz yok her şeyde bir yanlış yapılıyor geçen bi mojo atayım dedim x3 jokerde mojo attım x2 oğlak haritası parçası verdi üstüne götürdüğümde ise kullanılan joker x2 dedi halbuki x3 kullandım isterseniz id verebilirim seyiri kontrol ediniz fakat bu oyunun açıkları bitmez yeter artık nefret ettirdiniz oyundan soğudum.Adamlar daha full alevfırtınası topu değilken 1 saniyede bir vuruyor nasılsa bunların hepside genelde flying ducthman tasarımlı 6 7 yıllık oyuncular oluyor adamlar saniyede bir vuruyor vurduğu hasarın gözükmesi ardından birdaha vuruyor ama açıklamalarda miço + alevfırtınası topu + 6/6 gülle rampası = 2.1 saniye yazmışsınız nasıl bir mantığınız var anlamadım uyuyosunuz uyuyo yada duymak istemiyosunuz üşengeç insanlar daha ne diyim size yani işinizi adam gibi yapmıyosunuz on binlerin hakkına giriyorsunuz ahirettede o haklar size geri girer kolay gelsin.
    https://board-tr.seafight.com/threads/bigpatron.56640/#post-363864
    Your account has been suspended. A login using this account will again be possible on 2016-01-23 at 20:02:24.

*Ziqo* bunu beğendi.
  16. Ayrıca adamlar hesaplarını hindistan açımı gösterip bizim 40 tlye aldıgımız güverteleri 3 tlye alıyor bunlarıda acıklar mısınız acaba? Adamlar ödemede olmayan paketleri alıyor nasıl acaba bi acıklar mısınız? Geçen gün 5 1 de pır toplayan biri var No More Cry diye ismi adamı ne zaman görsem pır topluyor ne bi gemiye sıktığı var ne etkinlik gemisine vurduğu geçen mum koydum koyduğum mumların üstüne defalarca gitti yani ne diyim bildirsem ne olcak cokda umurunuzda mı olcak adamlar tıkır tıkır haritaları yaptı ben full gemiyle oğlağı zor bitirdim saatlerce ama hala sonuc ortada nerde hak hukuk nerde adaletiniz nerde be GİŞ iniz İŞİNiz? Yaptığınız anca laf yapmak bir support ekibi var oturur oturur yok ilgilencez yok böyle bir şey olamaz hep kendilerini haklı gösterecek yarım yamalak cevaplarla daha cümle kurmayı bilmeyen bir kaç yarım akıllıyı oturtuyorsunuz işin başına böyle oluyor bunlardan bazılarıda ortada şuan :)

17. intGlobal Avrupa 1Oyun durumuOyna
    βℓα¢κ׊αίł...Şu zamana kadar bloke:: 2016-01-23 20:02:24
    deAlmanya 1

Afferin size..

18. MikSeR

MikSeR User

BIGPATRON unun ağzı çok bozuk çok ayıp ... cık cık cık :)

19. *Ziqo*

*Ziqo* User

Durun şu an çok yüklendik şimdi bigpatron arkadaşları ile oturup bir cevap hazırlıycak, sonra bizlere ulaştırır :)

20. ufuk67100

ufuk67100 User

Bot algılama sisteminin bütün bot kullanıcılarını yakalamadığının farkındayız. onlar zaten olup bitenin farkında kardeşim sadece gercegi görmek istemiyorlar. yaptıkları duyuruda dip not olarak yazdıgı şeyden belli bir program düşünün ki 1 ay boyunca tarama yapacak ve bot kullanan adamları yakalayamayacak bu durum sadece burda olur. kim banlandı kim banlanmadı bilende yok yapın bi liste ceza hükümlerini koyun görsün herkez neye ne ceza verildigini. bot kullandın sınırsız ban script kodlarını degiştirdin sınırsız ban paramı kazanmak istemiyorsunuz oyuncularla dalgamı geçiyorsunuz anlayamadık valla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.