gözümün önünde vuruşlar düştü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gözümün önünde bir anda kabak güğllesiyle 170 bin küsür vururken 160 bin e akdar düştü
    geliştirlimiş patlayan 65 binde 57 -62 bin e
    oyun gülle 10500 den 9.500 e düştü gemimde 1 tane eksik bir şey yok bi anda gözümün önünde vuruşlar düştü harita %7 +%5 hasarları duruyor 289 top kapasitem duruyor hiç bir şeyi ellemedim hiç bir şey yapmadım ne yapıyorsunuz oyuna allah aşkına

2. mamı_55

mamı_55 User

Başka sistemde dener misiniz ? Bende de aynısı oldu sistemin canı azalınca kaçınma şansı veya hasar önlemesi artıyor sanırsam

3. alakası yok. baştan sona kadar kesiyorum. ayrıca tentakel denemesi yaptım 65 bin den 57 58 bin e düştü
    normal npc ye barutlu oyuk ile 10500 vururken 9500 e düştü

4. mamı_55

mamı_55 User

Başka sistemlerde de sorun var ve herşeyin açık olduğundan eminseniz supporta yazın incelesinler geminizi.

5. supporttan ben düzenli ve yararlı bir destek alamıyorum. en iyisi bigpatron beklemek sorup öğrenmek bigpatron candır :)

6. 5 dk ra vereyim dedim cıkış aldım düzeldi. ne alakaysa artık hp modum konu kilitleyebilirsin gerek kalmadı. ancak giriş cıkışla ne alaka onu cözemedim.
    birde göz kırpması gibi benim gemimde dahil bütün gemiler adalar kaybolup geri geliyor. çıkış alınca düzeldi. arada flash cöküyor

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sorun düzeldiği için konuyu istediğiniz üzerine kapatıyorum. Flash playerın çökmesi sizin bilgisayrınızın sisteminden kaynaklı. Flash playerınızı güncellemeyi deneyin. Flash player haricinde atışlarınızda vs sorun olursa yeniden konu açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.