Gösterişli Alfonso Sistem Gemisi Hakkında

Discussion in 'Genel Sorular' started by tanerm54, Jul 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tanerm54

tanerm54 User

etkinlik başlamadan önce forumda etkinlik sss sini okuduğumda çoğu npc ye her türlü cephane ile hasar verileceği yazıyordu. ben de 2 gün gecemi gündüzüme katıp bir sürü oyuk cephane kastım depoladım. etkinlik başladığında ise hayal krııklığına uğradık. bir de utanmadan oyunu düzeltmek yerine forumdaki bilgileri düzeltmişler bütün npc lere elit cephane ile hasar verileceğini yazmışlar. yazıklar olsun görevlilere

2. Selam,

Utanacak birşey yok. Ama siz sonradan utanacağınız cümleler kurmaktan kaçınmalısınız. Bilmeden yargılıyorsunuz. Forum adminine ya da takım liderine ne gelirse onlarda o şekilde paylaşıyorlar. Yazıyı düzenlemeyip ne yapacaklar peki? Oyunu düzeltmek derken? Heralde oyunun biz yetkililer tarafından düzeltilemeyeceğini biliyorsunuzdur.

Saygılarımla.

Last edited by moderator: Jul 23, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.