GÖRÜŞ MESAFESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve luluzen tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. luluzen

luluzen User

sayın adminler benim aklıma takılan bir konu var gemimde 2. seviye gözcü olmasına rağmen görüş mesafesi kısıtlı yani özetle izah etmem gerekirse gemiyi AA 01 koordinatına getirdiğimde görüş mesafem AA 06 ya kadar benim aklıma takılan konu ise şudur bu oyunu benim abimde oynuyor ve onun gemisindede 2. seviye gözcü var ve ekranında görüş mesafesi benim gemiye oranla çok fazla ayarlar bölümünden çevre seçeneklerinden veya ayarlar bölümünün her hangi bir yerinden ayar yapamadım görüş mesafesinin daha geniş bir alanaı görmem için bir şeylermi yapıyorum yoksa 2. seviye gözcü haricinde seviyesi yüksek gözcü varda benmi bilmiyorum anlayamadım bu konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz acaba

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kalelerden göz mesafenizi arttiran öğe var ona da dikkat ettiniz mi?

3. luluzen

luluzen User

iyide yukasrda belirttiğim gibi bu oyunu abimde oynuyor ve onun gemisinin kalelerinde göz mesafesi slotu açık değil bu uygulama yenimi çıktı acaba

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Uygulama degil kalelerden bir öğe her zaman vardi. Dedigim gibi ona bakiniz olmadi pette özel taş var o da görüşünüzü arttirabilir.

5. luluzen

luluzen User

bilgi için teşekkür ederim

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.