Görünümden Kaldırılan Video Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve x.ΛŦΛ.x tarafından 4 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,

Forum yönetim sistemine karşı şu aylarda aşırı bir ön yargı oluşmaya başladı bende nedeni ise ota *** sebeplerden ciddi şekilde cezalandırılman ve benim cezalandırılma sebeplerim ile aynı olan gönderileri raporladığımda o kullanıcılara bana uygulanan (1 ay ve 2 ay ceza) uygulamasının yapılmayan sadece gönderilerinin kaldırılması forumu yöneten yetkililerin görevini kötü kullandığı kuşkusunu uyandırdı ve bu durumdan aşırı rahatsızım gecenin bu saatinde klavye mi parçaladım resmen deliye döndürdü böyle olaylar beni lütfen bir açıklama istiyorum.
    KRAL HP nin küfürlü şarkı içerikli videosunu raporladığımda kaldırdınız sadece ceza uygulamadınız takip ettim bu durumu ama bana 1 ay forumdan uzaklaştırma verdiniz
    where is the adalet ?

2-
    bu gönderimi de kaldırmışsınız açıklamasını bekliyorum.(size bir önerim var böyle şeyleri hep taşıyorsunuz ama sebebi yazmıyor bunla ilgili bir şey yapılmalı)

böyle bir yazı yazmak istemezdim banlarsanız banlayın artık umurumda değil o derecedeyim.
    böyle bir yazı yazdığım içinde kusura bakmayın iyi geceler.

not: bu sefer saygılarımla eklemedim yazımın sonuna çünkü çok saygılı bir yazı olmadı

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Destek(support) ekibimiz ile iletişime geçerek, paylaşmış olduğunuz gönderilerin neden görünümden kaldırıldığına dair bilgi alabilirsiniz. Forum üzerinden herhangi bir bilgi vermemiz söz konusu değildir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.