GÖRÜNMEZLİK İÇİN ANKET 2014

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆JØKEŘ☆ tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ever arkadaşlar bildiğimiz gibi oyunun çitası çok yükseldi ve alt oyuncularında bir şekilde gelişmeleri , oyundan keyif almaları gerekiyor ,bunun için ise eski zamanların tortuga ışığı olan ve pırıltı toplamamıza olanak sağlayan özelliği yeniden entegre etmeleri gerekiyor.

Hatırlayacağınız üzere görünmezken pırıltı toplama özelliğinin kalkmasının tek sebebi bot kullanan oyunculardı , artık yazılımcılar oyunun alt yapısını sağlamlaştırdığına göre tekrardan görünmezken pırıltı toplamayı geri getirmeleri lazım

2. daha şimdi bile tüm gün botta olanlar var.bot ile rahatça pırıltı toplayabilmeleri için süper bir özellik olur. geri gelmesini hiç istemiyorum çok yanlış bir istek.

3. kesinlikle gelmesin.Bir sürü bot kullanan var,rahatça pırıltı toplarlar

4. konuna katılıyorum yeni başlayanlar kolay güçlenemiyor ama görünmezlik geri gelmesin böyle iyi

5. Bence yanlış olur bot kullananlara gün doğar ve benim artık tahammülüm kalmadı