görünmezlik hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görünmezlik neler yaptigimiz zaman bozuluyor bunu tam olarak çözemedim. arkadasa 100 luk atacaktim görünmezliğim gitti. şok oldum, savaşın ortasinda kaldim bir anda. bilen birisi varsa yazabilir mi ? tesekkurler iyi oyunlar

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

saldırı vb işlemler yapılınca bozuluyor. tortuga alarak rakip oyuncu veya oyuncuları takip eder veyahutta rakip oyuncu veya oyunculardan kaçarsınız. etkinlik var ise koordinatlara giderek içlerinde bozup inci kazanmayı deniyebilirsiniz. daha başka bir çok şey ama işlem yaptığınız da bozulabiliyor ve neler yapacağınız ile ilgilidir.

ben kendimce sadece çok kişi üzerime geldiğin de harita değişip tortuga alır kaçarım. tortugayı en çok bu amaçla ve üstte belirttiğim şekilde kullanıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.