Görmeyeli ne çok oldu!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Felejan tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Felejan

Felejan User

Öncelikle merhaba;
    Ben oyunu uzun süre önce bırakmıştım fakat 1 hafta kadar önce başka bir hesapla yeniden başladım. Oyunda bir sürü değişiklik olduğunu gördüm. Kafamda ne kadar soru varsa soracağım, umarım anlayışla karşılarsınız.

1) Oyunu bıraktığımda 25 kiloluk top, 27,5 kiloluk top ve amiral topları vardı. Şimdi 30 kiloluk, 60 kiloluk ve Vudu toplarından bahsediliyor. Bunların özellikleri nedir, ne zaman çıkarlar, nasıl alınırlar?

2) Eskiden olduğu gibi tekrar TR3 server'ında başladım. Neredeyse oyunda kimse kalmamış. Bunun sebebi nedir?

3) VP ve BP nasıl artar ve ne işe yarar?

4) Eski foruma neden erişemiyorum?

5) Ayakçılar ve Miçolar aynı işlevi mi görür? Yani Miçolar, Ayakçıların eliti mi oluyor?

6) Görünmezlik artık kaldırıldı mı?

7) Depomdaki işe yaramayan topları nasıl atabilirim?

8) İnciyle alınan bazı öğeler pazarda bulunmuyor, (örneğin bazı mürettebat ve korsanlar). Bu öğeler özel günlerde mi pazara geliyor yoksa sadece inciyle mi alınabiliyor?

9) Hız puanlarına ne oldu? Artık sadece kale ve yetenekle mi hız geliştirebiliyoruz?

10) Var olan özellikli tasarımların isimlerine ve nasıl kazanıldıklarına nereden ulaşabilirim? (Özellikli tasarımlardan kastım; top hasarını artıran veya DP artıran tasarımlar gibi).

11) Eskiden gemimizin elit sınıfını seçmek için bir sayfa vardı, şimdi o sayfayı bulamıyorum. Ona nasıl ulaşabilirim?

12) Karaborsa nedir ne işlev görür?

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlardı. Konu kirliliği olmasın diye tek konu altında sordum hepsini ama umarım kural dışı bir şey yapmamışımdır. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenlenen: 3 Ekim 2014
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

1) Vudu toplari para ile satin alinir, 30 luk toplari amirallerden olusturabilirsiniz
    2)bunu biz bilemeyiz.
    3)geminizi gelistirerek ve savasara
    4)eski forum kapanmistir
    5)micolar kole islemini gormektedir
    6)hayir gorunmezlikler hala durmaktadir
    7)stoklardan satabilirsiniz
    8)pazardan alinabilir
    9)kale yetenek yelken kristal nimeti
    10)gemi taslarina bakarak ogrenebilirsiniz
    11)oyun sayfasindaki gemi ikonuna tiklayip bulabilirsiniz
    12)karaborsa etkinliklerdeki cikan buff ve gulleleri ve elit ogelerini alabileceginiz bir kisimdir

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.