Görevlerin Yenilenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *pıtırcık* tarafından 22 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu bir sorun değil. Etkinlik duyurusunda yazdığı gibi görevler her 24 saatte sıfirlanmaktadır , yâni 24 saat dolmadan görevi bitirmeniz gerekir aksi halde başa döner.

İyi oyunlar.

2017-04-22 08:09:53
    Görev başladı. Başarılar dileriz! benim görevi aldığım saat tarih 24 saat dolmamış bile

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Bazı görevler de 8 saatte bir sıfırlanmakta, onlara denk gelmiş olabilirsiniz.

İyi Oyunlar

3. etkinlik başladı başlayalı benim görevler sıfırlanmadı tuhaf kötü el yazısında kaldı öyle duruyor o görevi yapmak imkansız para yatırmakda istemiyorum bu oyuna en azından bunun için:)

4. Janissary

Janissary Guest

O görevi tamamlamadan yenileri açılmayacak ne yazık ki. Denemeye devam. :)

İyi Oyunlar

5. Etkinlik görevleri 24 saatte 1 sıfırlanır bu sıfırlanma saati TR saati olarak 13:00 yani sen görevi 12:58 de alırsan 2 dk sonra sıfırlanır.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Size zaten görevi aldığınız saatten 24 saat sonra sıfırlanır denilmedi. Görevler Sunucu saatine göre 24 saatte bir sıfırlanıyor sizin saat kaçta görevi aldığınızın bir önemi yok. Sunucu saatine göre 12:00'da sıfırlanır, buda Türkiye'ye göre saat 13:00'a tekabül eder.

İyi oyunlar

BIRAKTI bunu beğendi.