Görevlerin Sıfırlanması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Red_soldiers07 tarafından 13 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Görevler kaç saatte bir sınırlanıyor hatamı var acaba bilgi verirmsiniz.

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Günlük görevlerden bahsediyorsanız 24 saatte bir sıfırlanıyor. Yani sunucu saati ile 12:00 da sıfırlanıyor.

İyi oyunlar.

3. etkinlikte birkaç şeyin dışında değişen bir şey yok gemiler ele geçirmeye rağmen inci vermiyor taş yumurtalarda aynı görevlerde sıfırlanma olmuyor yapılmayan görev kalıyor öylece sadece demir yumurtalar inci veriyor bugün 2 kez 15 bin inci aldım 100 e yakın sandık açmışımdır sadece 1 sandık 6 bin küsür gülle verdi birde bu etkinlik admirallerine gizli savaşçıya verdiğimiz hasardan 20 bin az hasar veriliyor bunun nedeni nedir acaba sıktığımız gülleyi karşılamıyor bu durumda verilen inci gemiyi ele geçirme şansımız zaten mucize bir durum dön dolaş hep aynı yerde sayıyoruz elimizdeki lanetli ve ışık yayan ruhlardan kar edeceğiz gibi duruyor

Huabtais bunu beğendi.
  4. TRANTULA

TRANTULA User

etkinlik yapılmış ama kar sıkıntılı. kişilerle birbirini batırma yönunden mücadeli olmalı.

5. Işık yayan kasamıyoruz bi el atın bune 200 tane tek kaşmısız 5 bin de ışık yayan.Bide savaşçılar cok altın veremeye başladı.

6. sayın bigpatron burda oyuncuların derdine söylecek bir şeyler bulamıyormusunuz acaba etkinlik düzenleniyor ama insanların rahatlıkla bir takım görev yapacağı yerde resmen eziyet vermekten başka bir görev düşünmemişmi bu uygulamayı yapan arkadaşlar siz etkinlik duyurusu yaparken diyorsunuzki görevler her 8 saatte bir yenilenecek ben ele geçirme görevinde takılıyorum ve benim gibi bir çok oyuncuda yapamıyor yapılmayan görevde iptal ettiğimiz zaman yine çıkıyor aynı şekilde oyuncuların ufakda olsa inci kazanmasını engellemekmi burdaki tek amaç acaba oyuncular günde 1 yada 2 görevi rahatça yapsa 5 bin inci vermekle seafight batmaz bence....

-BayJohn- bunu beğendi.
  7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Arkadaşlar lütfen tartışma konularını kullanalım.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.