görevlerin sıfırlanması

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 22KaanKaptan22-JB tarafından 20 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sadece günlük görevlerde yaşadığım bir sorun oyunda aynı gün içinde oyundan bir süre ayrılıp geri girdiğimde neredeyse her seferinde görevlerimin alınmamış gözüktüğünü farketim

örnek olarak efendinin görevini alıdığımda 5 vahşi kırpıcı 5 rosa maria (ismini doğru yazamamış olabilirim kusuruma bakmayın) kesmemi istiyor ben bunun bir kısmını yaptım 5 rosa kestim 2 3 tanede vahşi kırpıcı kestim
    10 tanede katıksız kader kesmemi isteyen başka bir görevim vardı onu da hiç ilerletmedim 0 dı kestiğim gemi
    biraz oyunu bıraktım bir arkadaşımla konuştum geri geldim oyundan atmış bir daha girdim görevler yok başka bir günlük olmayan görevim vardı o duruyor ilerlemesi de duruyor
    görevleri yeniden aldım ve tamamladım
    bazen de görevi görüyorum ilerlemesini de görüyorum ama yeni bir gemi kestiğimde saymıyor görevde istediği gemi olmasına rağmen sonra gidip görevi iptal edip tekrar almam gerekiyor yapabilmek için

2. Günlük Görevler Türkiye Saati ile Saat 13:00 da Sıfırlanıyor Görev listesinden Çıkıyor

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Günlük görevleri aldığınız zaman eğer saat 13.00 a kadar yapıp teslim etmezseniz iptal olur. Onu. Dışında bir sorun olduğunu düşünüyorsanız destek ekibine yazınız. Zira başka geribildirim almadık.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.