Görevlerden Kazanılan Tecrübe Puanları Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve şeftali545 tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha once actigim konuda gorevlerden edinilen tp miktari sabit, degistirilemez demisti yetkililerden biri. Fakat 1750000 tecrube puan odulu olan 22lvl gorevlerinden yazilan tp miktarlarindan farkli tp geliyor. Seyir defterinde bulabildikleriminden birisi asagidaki mesela

1837499 TP (Tecrübe Puanı) aldın.

2. tp arttıran itemler kullanırsan 4 milyona kadar bile çıkar örneğin tecrüpe puanı arttıran tecrübe günü yada özel taş olan yüzde 30 fazla tp veren taş bunun gibi itemlerle tecrübeyi iyice arttırabilirsin

3. Bir kac gun once tp gunu oldugu halde aldigim tp de degisiklik yok diye konu acmistim. Gorev tp leri degismez denilerek konu kapanmisti ama

https://board-tr.seafight.com/threads/goerevde-verilen-tecruebe-puani-oeduelue-hakkinda.82083/

4. .ASLAN.

.ASLAN. bp_phrase_Forum_Greenhorn

Hesabınızda tecrübe puanı günü var ise, alt seviyelerde bulunan görevlerin verdiği tecrübe puanı miktarını arttırır. 31/35 seviye arasında bulunan görevlerin verdiği tecrübe puanı miktarını arttırmaz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2018
  5. Daha bugun 22 lvl oldum zaten o yuzden 31-35 arasi tp arttirmama durumu bende olmamaliydi. Ama sizden onceki mesajda verdigim linkte oldugunu soylemistim ve normali bu dendi.
    Peki tp yi tp gunu disinda nelerin arttirdigini sorsam?

6. Selam,

Tecrübe puanı günü, kardan adam, mum , tecrübe puanı eğitimcisi, figürler gibi itemler ve mürettebatlar tecrübe puanını arttıran içeriklerdir. Fakat bu sadece aşağı haritalardaki görevler için geçerlidir. 31 ve 35 arası görevlerin tecrübe puanları sabittir ve değişmez.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.