GÖREVLERDEKİ AÇIK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈ÂČĤ€ŘÕѹ≈ZHR tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA SAYIN ADMİNLER.
    GÖREVLERDE SORUN VARDI. BANA ANLATILDI GERÇEKTEN DOĞRUMU DİYE BİKAÇ DEFA DENEDİM SADECE. KOORDİNAT GÖREVİNDEN 2 DEFA YAPTIM. İNCİ VEREN GÖREVDENDE 2 DEFA DENEDİM. DENEMEDEN SONRA YAPMADIM. NASIL OLDUĞUNU MERAK ETTİM. BUNDAN DA KAPANIR MI HESABIM?

2. kapanıcak tabi ki açıktan faydalandınız mı faydalandınız.

3. SADECE DENEME, TUTUPTA MİLLET GİBİ 500 BİN İNCİ KASMADIM.

4. açığın denemesini ilk kez duydum, hem deneme diye 2şer kez mi deniyorsunuz. neyse yetkili biri cevap yazar birazdan.

5. Tragula

Tragula User

İlk yapışında kendi görevini yapmış.Yani hakkı olan görevi.2.yapışında açıktan faydalanmış 5000 inci için kapatılmamalı.Ama 20 bin 100 bin 1 milyon gibi fazla kasanlar kapatılmalı.

6. _ђрφттεѓ_§к® Bilip bilmeden konuşma.

Gemi Kapanmaz Açıgı yaratan biz degiliz oyunun sunucu görevlileleri.

sizler yerde örnek olarak 100 tl görseniz bakar geçermisiniz? ( yada sahibini Bulmak )
    Bunlar Önümüzde Böyle bir açık yaptılar şahsen bende işe yarayan görev açık olsaydı yapardım ...
    acheron ( enes ) gemi kapanmaz ;)

7. sistem tarafından otomatik tarama yapılacak. taramaya takılırsa kapatılacak.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

GIŞ kurallarını okumadığınız laf olsun diye mesaj yazdığınız gayet açık. Ozaman sizdeki mantık şu: Bir dükkanın kapısını gece açık görseniz içersindeki herşeyi alıp çıkacaksınız ve bu hırsızlık sayılmayacak mantığınıza göre sahibi açık bırakmasaydımı diyeceksiniz!

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Taramalarda sisteme yakalanırsa elbette kapanacaktır

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.