Görevlerde Sorun Var

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve soner_master7 tarafından 6 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 . seviyeyim bilim için görevini 11 haritasının yanındnaki limandan aldım 12 hiddetli ejder batırıp nikolausa git diyor ama nikolaus benim seviyelerdeki haritalarda yok

Son düzenlenen: 6 Eylül 2023
  2. *HHC*

*HHC* User

Bilim İçin!

Başlangıç Noktası : Barnacle Ballard (11-1 Güvenli Liman)
    Görev : 12 Hiddetli Ejderha Batır
    Hiddetli Ejderha Nerede Bulunur ?
    Hiddetli Ejderha 11,12,13,14 ve 15. haritalarda bulunur.
    Bitiş Noktası : Nikolaos (19-1 Güvenli Liman)
    Ödüller :
    10,000 TP
    2,000 İnci
    2,500 Fosfor Cephanesi

Sen bu görevi almışsın hocam, bu atlantis görevi, seviye görevi değil. 10-19.Seviye Arası Görevler Bu konudan seviye görevlerine bakabilirsin.

3. ne dediğini pek anlamadım görev 11 . haritada görev bitirici nicolas 19 . haritada bunun neresi normal anlamdım neyseki gerek kalamadı .anlamadığım bir şekilde birnacle ballard kişisinden ödülü al butonu yandı yaptım ,ama dediğim ghibi görevde nicolasa git diyordu bu arada birnacle ballard adlı npc ye daha önce tıkaldıgıdma bu görevi bitiremem icin ödül butonu yanmamıştı .

4. -LegenD-

-LegenD- User

Görev vericinin dibine gireceksiniz. Bazen görev almak sorun oluyor. Yada ödülü alırken dibine girmeniz gerekiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.