Görevler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve stillgar tarafından 18 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. stillgar

stillgar User

Level atladıkça artan günlük görevleri takip etmek zorlaşıyor. Yeni başlayan oyuncular da görev npc si aramaktan oyundan soğuyor diye düşünüyorum. Görevler sekmesinde günlük ve level olarak iki sekme olsa oradan görevleri alabilsek sadece teslim etmek için görevciye gitsek daha iyi olurdu. En azından bu şekilde hangi görevi yapıp yapmadığımızı da takip edebilirdik. Fikir olarak sunabilirseniz sevinirim.

2. görev yapmıyorum bile hocam ben , haritadan haritaya gemi sürmeye gerek yok , varsın gelişmesin gemi . Sırf vakit geçsin diye yapıyorlar bu sistemi veya etkinliklerde az sistem atıp daha çok arayıp zaman geçirsinler diye bilinçli yapılan bir durum anlayacağın :)

Ađŗεŋąℓïŋ bunu beğendi.
  3. Ben de günlük görevleri yapmıyorum çünkü TP rütbe hariç hiçbir şey ifade etmiyor. Rütbe de gemin iyiyse çok bir şey ifade etmiyor. Günlük görevleri sıralamaya oynayan gemiler yapıyor ancak. Benim öyle bir derdim olmadığı gibi ekstra teşvik edecek bir şey de bulamıyorum ödül içeriğinde. Crafting sistemi gibi güzel şeyler varken bu günlük görevlere neden top malzemesi vs. kazanılacak içerik koymazlar orası garip. Oyunda çoğu şey 10 sene öncenin dinamiğine göre ayarlı ve yavaş yavaş gelişiyor malesef.

Ađŗεŋąℓïŋ bunu beğendi.
  4. Yanılıyorsun usta oyun dinamikleri 10 sene önce daha iyiydi. Ben hiçbir görevde sıkıntı yaşamamıştım. Şimdi ise görev bugda kalıyor. Ve 10 sene öncesinde oyun bu kadar hata vermiyordu saatlerce oyuna giremiyoruz. Arkadaşın dediğine de katılıyorum ben 10 sene sonra oyuna yeniden başladım ve görevler çok saçma gidip almak gerekiyor. Eskiden böyle değildi direkt görev sekmesine düşmesi çok daha iyi olacaktır. ''Zorlaştırmayın, kolaylaştırın.'' Oyun 10 sene geçmesine rağmen geri gidiyor.

•کëwøпτë• bunu beğendi.