Görevler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CABBAR.TR tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet buyuk gemılere fırst gemi ticareti syısı artsın zten fzla buyuk gemı gunue buyuk tılsımda 500bın ıncıyı 1saat kasıyor ve ufk gemısını 3gunde fullıyıp satışa sunuyor oyun tıcrete dondu ne anladım veya gelıp benı ele gecırck buyuk gemı gıdp kuck gemısne verck incılerımı

2. y_k_e

y_k_e User

Pushing yasak. Yapamaz küçük gemisine öyle. Ban yer.

3. atlas42

atlas42 User

Ele geçirmeye de olabilir, batırmaya da. Batırınca alınan savaş puanıyla orantılı ve kaç kez ve de kaç gün aralıklarla verileceği belirlenebilir.
    Oyunculardan ''Batırınca inci vermiyor'' sözünü duymadık değil.

4. ne banı belli ki sen oyunu tam oynamıyon o yüzden rahatsın ama bu oyunda ole bısey olsun %70*80 gıbı bı rakam oyunu bırakır bigpoint kendini astı baska oyunlara yonelım der

5. Merhaba ; ben bu oyunu çok uzun bir zamandır oynuyorum. Halen eski ark. kalsa da artık tek takılıyorum. İsmimi foruma yazmıştım.
    Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Yeni çıkan haritalar ve korsanlık görevleri ile ilgili görüşümü yazacağım. Tek geminin yapması imkansıza yakın olmakla beraber sıklaşan etkinlik takviminiz bu görevleri yapmak şöyle dursun hatırlamayı bile güçleştiriyor. 22 levelim ve daha üstü şuan için imkansız .

Benim fikrim sınavları inci karşılığı yapmamız. Gerekirse 1 yada 3 milyon inci isteyim yada ne kadar gerekliyse . Bakın ben artık yetişemiyorum oyuna ve zamanla soğuyorum etkinlik olduğu için aktifim ve böyle giderse artık girmeyeceğim oyuna :( okuduğunuz için teşekkürler , saygılarımla...

6. beatdovne

beatdovne User

20 den 30 a kadar inci ile olsa şuan 20 altında kimse kalmaz inanki haritaların bir zorluğu olmalı bu haritaların tek yapılması zor ama imkansız değil burdada zaten oyundaki filo anlayışını artı yönde etkilemek için oyuncuları tek başlarına durunca zarar ettiklerini filo ile birlikte daha başarılı olabilceklerini göstermek adına yapmış olabilirler

7. Hani bu benim fikrim zorluk olarak görünmemeli inciyi zorluk miktarı olarak ekleyebilir hatta gerçek parayla bile bu geçişleri sağlayabilirsiniz ki bence zor ki ben dediğim gibi daha 22 deyim :D ya 30 taktir sizin ama bence müşteri tavsiyesi dikkate alınmalı ;)

8. bu tavsiye dikkate alınacak bir konuda değil benim gözümde 22-25 arası taç kasarak yapılan sınavlar şuan bunu düşürmek veya inciyle yapılabilmesi öncesinde yapan bizler için haksızlık. Keza aynı şey 25-30 arasında da görevlerin zorluğu, tekte olmaması çok fazla zaman harcattı kafa taslarını önemli görmüyorum 5 günde tamamlanıyor kolay görevlerle fakat özellikle 29 sınavı tekte kabul etme ihtimalinin düşüklüğü ve 1 sistemin 500 yavrudan çıkması uzun sürdüren bir sınav

-_-Atomik-_- bunu beğendi.
  9. En iyisi 15 ve altı ışık :)

10. Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

selam başlıkta olduğu gibi konu hrms sürprizi ve sorun ise şu ki haritalarda dolaşan hrms sürprizi sayısı çok az günlük bir görevi yapmak için saatlerimizi harcıyoruz görev yapalım derken savaş oyunundan ziyade monoton günlük görevler yapan oyuncular haline geliyoruz sizlerden bu konu ile ilgili düzeltmelerin yapılmasını rica ediyorum
    teşekkür ederim.

:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2017
  11. HRMS Şöhret 2 ve VCM Keskin Bakışlı sistemlerinden 500 er adet kesilirse İntikam 2 ya da Otoriter çıkmaktadır.
    2 Aydır bu sistem yüzünden level görevleri yapılmamaktadır. İntikam 2 çıkarma adedi düşürülürse seviniriz.

12. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Otoriter için gerekli olan sistem npcsi yama ile 300 adete düşürülmüştür. Ancak şuanlık intikam 2 için bir güncelleme bulunmamaktadır.Eğer bir güncelleme yapılırsa forumda bunun bilgisine ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

13. AKHILON

AKHILON User

İntikam 2 admiralinin çıkma süresi yeterince çok zaten, ancak tamir olması aşırı derecede uzun sürüyor ve çok az az tamir oluyor, bunun tamir süresinde bi kısaltmaya gidilsin hzlı tamir olsun intikam 1 gibi en azından lütfen ilgillere iletirseniz seviniriz. iyi çalışmalar dilerim.

14. MusaSOW

MusaSOW User

tamır olması kotu degılmı kesıp ıncı tac alamassınız gorev ıcınse bılmıom daha 21lwlım:D

15. kesinlıkle ıntıkam 2 ye el atılması lazım yenı bır duzunleme getırılmesi ıcın

16. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

İntikam 2 ve intikam 1 sistemlerinin tamirlerinin hızlanmaları için elmonun ateşini kullanmalısınız. Sistem var olan bu durum sayesinde daha hızlı bir şekilde tamir olmalarını sağlayabilirsiniz.

Başarılar dilerim.

17. Şimdi bu ne demek ! Bizler (oyuncular) kendi görüşlerimizi eğer yazamayacaksak ne işe yarar. Biri altta görünen yazdığım yazı ile ilgili açıklama yapabilir mi ? Ne derseniz deyin yapılan açıklamaya inanmayacağımı bilmeliesiniz fakat bana inanabilecek bazı şeyler söyleyebilirsiniz. Ben görüş ve fikir havuzunda görüşlerimin olmasını istiyorum . Ve o görüşlerim ;

1.Sınavlar hakkında ki bunu aşağıda açıkladınız.
    2.Neden bir etkinlik oluşunca karaborsa diye açtığınız o yerde neyi para karşılığında alıyorsak aynısı yer almaz. Yok hani vip lik para ile indirim para ile gülle para ile ... o halde ben bu hesabımda biriken inciyi ne yapıcam ? Yetenek tamam , kaleler tamam hatta fazlası var bundan sonra al o incileri ... sakla dursun kullanmayacaksın ama olsun seni kendi egolarına karşı güçlü yapar mı demek istiyorsunuz . Algılamakta zorluk çekiyorum ve bu yüzden sizlere soruyorum.
    3. Bana haber bültenini takip ettiğim ve foruma girip araştırdığım halde neden geçen çıkan kodu bulamadım ve bana haber niye gelmiyor.
    4.Bu oyun ne oyunu diyeceğim cevap vermenizi beklemeden kendimce görüşümü yazayım. Bu oyun bir korsanlık oyunu buda mantıken demek oluyor ki her kes birdir. Yani kendi başına hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymaksızın istediği şeye sahip olabilir. Yardım tabi ki de iyidir ve olmazsa olmazı fakat konumuz o değil. Şimdi gelelim 23 level korsanlık sınavının reel hayatta ki zorluğuna ;
    HRMA intikam çıkartmak için 50 tane şöhret
    50 şöhret = 1 tanesi 600 k canlı kabul görürse 50 tanesi 30.000 k can eder .
    50 şöhret = en az 50 m altın
    Normal kesmeye kalksan zaten olmaz da şimdi gelelim 23 levelin sınavına HRMA inkitam isimli gemiden 30 m :) ve HRMA intikam sadece 10 m canlı .
    Gelelim işin düz mantığına 120 m aslında tekil olarak düşünürsek atılması planlanan vuruş puanı. Bunu yapabilen arkadaşın ortalama 60 m incisi gidecek . Böyle düşününce ne kadar saçma geldi arkadaş tabiykide olucakta hani korsandık ve korsanlar hiç kimseye güvenmez arkadaşı yoktu. Ne oldu . Diyelim ki arkadaşınız var ehh o zaman düşman da geçerli ...

Şikayet başlıklı konun şununla birleştirildi: Seafight Kullanıcı Arşivi.

6 dakika önce
    Şikayet başlıklı konun başka bir foruma taşındı.

Seafight TR - Hata
    Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok

Bu oyundan neden soğuduğumu anlıyor musunuz ?
    Sürekli anket yapıp soruyorsunuz yok suporttan memnun musunuz ? Neden oyundan memnun musunuz diye sormuyorsunuz ? Benim açtığım konuyu taşıyan kişinin resmi bile yok belki bulurum diye mi yoksa koymamış mı bilmiyorum ama isterseniz bunu da kaldırın . Sonuçta sizi şikayet edebileceğim ne bir yer ne şikayet etme ile uğraşacak zaman var . Her şey mümkün olsa da sizi şikayet etmem çünkü deymezsiniz gözümde.

18. Menetli

Menetli Guest

Merhaba ,

Size o mesajınız kaldırıldığında özel olarak uslubunuzu düzeltin ve uygun bir konu altına uygun bir başlık seçerek mesaj yazınız diye uyarı geçildi.

Saygılarımla.

19. Benim uslübum inanın çok iyi ne kadar sinir ve öfkeyle yazdığımı bilemezsiniz ki bu tarz girişimlerle ne uslüb dersi verebilirsiniz ne de benim sinirimi benden alabilirsiniz. Bakın ben bir faniyim bundan sonra şahsımla ilgili bir sıkıntı varsa banlarsınız biter yok ban vurmuyorsanız o halde kaldırmanız sizin oyunculara yaptığınız bir kabalıktır. Bir daha beni uyarmayın varsa hatam direk sonuç almak isterim. Bu msj da tabiyki öfke var tabiyki sizden üstünüm ama herhangi bir uslüb bozukluğu yok. Sadece sinir ve öfke. Ben sitenize yazdığım yazılarda bazen bana karşı oyunda çok yanlış bir konuyu doğal olarak sert bir dille eleştiririm ve bunu ben yapıyorsam başkalarının aklına da gelmiş ama uğraşmamışlardır demektir. Bakın hakkınız var sizler her konuda söz sahibi değilsiniz ve bunu ister inanın ister inanmayın biliyorum. Fakat bigpoint e ulaşmamın bir yolu yok ve bana yazdığınız yazıda bile biraz resmiyet biraz uslüb bozukluğu hakim. Neyse sizle tartışmayacağım iyi çalışmalar ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.