Görevler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CABBAR.TR tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CABBAR.TR

CABBAR.TR User

HRMS Şöhret 500 tane kesilecek ve 1 tane İmtikam 2 atacak onu ele geçireceksin görev kabul olacak bu görevin en saçma yönü sayının 500 olması şimdi soruyorum arkadaşım günde ya 2 tane çıkıyor ya 3 tane bir haftadır 2 tanesine denk gelebildim uzun saatler oyunda olduğum halde ve başında en az 20-30 gemi oluyor bu görevi geçebilmek için kaç kişi beklemede şu an ve çoğu görevi iptal etti sıkıldı yoruldu. Aynı şekilde diger sistem gemisi 26 dan 27 ye geçişte lazım olan OTORİTER sisteminin son atışını yapmak 26 lvl olup 27 yi geçmek çok zor çünkü oda 500 tane keskin bakışlı kesilince çıkıyor ve günde 2-3 tane onunda başında 20-30 gemi oluyor orda da bekleyen ay oldu geçemeyen oyuncular var bu tür görevler oyuncuları oyundan soğutuyor ve çoğu kişi sınavını iptal ediyor bu kuralları görevleri belirleyen kişiler nasıl hesap yapıyor tr serverindeki online sayısı günlük 300-400 kişi bilemedim 500 ü geçmez girip çıkanlarla bunların 100/20 si 25 lvl üstü ise kişi başı 10 tane kesilmesi lazım ben günlerdir elit le saatlerce kesiyorum ve çıkmıyor bir çözüm bulunması ve otoriterin son atışı yerine darbe puanı yok edilmesi gibi farklı bir çözüm intikam ele geçirmesinin yerinede daha farklı bir görev getirilmesini rica ederim .

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konu fikir havuzuna taşınmıştıri

İyi oyunlar.

3. kesinlikle haklısın otoriter ekstra her saat başı atsa güzel olur 19 1 ve 20 1 marduk atıyor ya aynı onun gibi bide notos kesince marduk çıkıyor otoriterde böyle olmalı çok oyuncu bu yüzden milletler topluluğu haritasınada girmiyor sebebi 27 28 haritalarda ouncuların sistemlerden legba tılsımı vs kasması onlara avantaj sağlıyor bu tıkanıklık açılırsa ada savaşlarıda daha renkli olacak

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Şuraya kendi görüşümü yazmadan duramayacağım :)

Eğer dediğiniz gibi saat başı otoriter çıksa nolur? Ben söyleyeyim, oyundaki gemilerin %90'ı aslan yürekli tılsımında olur. Sıkacak npc bulamayız, ana gemiden 10bin inci alıyoruz diye yakınırız. Yeni seviyeler oyuna renk kattı, sizce hemen herkes 30 lvl olsaydı bu yeni seviyelerin çıkması ile çıkmaması arasında fark olur muydu? Oyunda oyuncuya zevk veren şey uğraştır, oyuncular sınavlar için, otoriterler için uğraş verdikçe zevk alır. Ha diyeceksiniz ki çok uğraş olunca da eziyet oluyor diye. Burdaki ana sorun da şu ki, oyuncular milyon milyon gülleli gemilere sahip olsalar da kalkıp o otoriteri çıkartmak için 3-5 tane npc kesmeye eriniyor. Ana sorun bu :)

Siz ne düşünüyorsunuz?

İyi oyunlar.

5. Alyans oyuncularının sorunlarını yazmadan duramayacağım :D

1.aslan yürekli vermeyin olur biter 2. homojen bir oyun YAPISI olmasından bahsedecek olursak ve mega server olayını düşünürsek oyuncuların çoğunun yaş ortalamasının yüksek olddugunu işinde gücünde çalışan kesimin 1 günde 2 tane otoriterin atıldıgı haritalarda denk gelmesinin imkansız oldugunu düşünürsek ee bide pushing olayının oldugunu düşünürsek (akşamdan akşama giren bir oyuncu ki bu sayı çok fazla) 27 level olmak başka bahara kaldı online düştü oyundan soğuduk alyans dengelerini daha katmadım ben bunu düşünüyorum.Ana sorun bu :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Oyuncuların çoğunun yaş ortalamasının yüksek olması ve dolayısıyla çalıştıkları için oyun oynayamamalarıyla oyun düzeni arasında bir ilişki kuramadim.

Unutmayın, oyunu vakti olanlar oynar. Ee ben de öğrenciyim özel harita vurcak zamanım yok, o zaman özel haritalar kısaltılsın, inci vermesin olsun bitsin diyorum ne dersiniz?

Sanırım demek istediğim anlaşıldı. İyi oyunlar.

7. Bu oyun para kazanan bir şirketin oyunu ise insanlarda para kazanarak bu oyuna para harcıyorsa her kesimin istekleri dikkate alınmalı diye düşünüyorum biz burda oyunun iç yapısında özellikle de 27 level sınavında bir hata oldugunu düşünmekteyiz bigpoint şirketi ile biz müşteriler arasında ki köprüyü sizler sağlamaktasınız bizlere muhalif olmak yerine talebimizi forum yetkilisi olarak bigpoint şirketine iletirseniz memnun oluruz.

8. Merhabalar Otoriter için hiç kimse vurmak bile istemiyor sayısı fazla olduğu için...
    Acaba bunun için bir sayaç yüklemesi yapılsa kaç tane vurulması gerektiği yada vurulduğunu gösterse daha iyi olmaz mı.
    Böyle giderse kimse sınavlarını yapamayacak...

9. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Otoriter isimli npcnin atılması için 500 adet keskin bakışlı kesilmeli. Sayaç eklebilir ancak bu seferde oteriteri herkes takip edeceğinden npcye bir yığılma gerçekleşecektir. Şuan en azından belirli haritalarda bulunan oyuncular görebilmekte. Sayaç eklenildiğinde tüm oyuncular o haritalara gidecektir. Son atışı almanız daha da zorlaşacaktır. Eğer npcnin çıkaması için keskin bakışlı kesen yok ise sayaç eklense bile yine kesen olmayacaktır.

İyi oyunlar.

10. 500 Çok fazla bir sayı değil mi sizce ??

11. npc lerde değişken zaman aralıklı uygulamanın olması gayet iyi güzel de sayı bazında az oyuncu ile oynayan alyans oyuncularının hiç şansı olmuyor en azından sayı 200 keskin bakışlıdan sonra otoriter çıkarsa 27 level deki yığılmalar azalacaktır.

12. Ya da belli saatlerde sistem kendisi atarsa ve ayrıca belli miktarda kesilip de atarsa 27 olmak isteyen bir sürü insan var hala beklemede.

13. y_k_e

y_k_e User

Oyuncuları ele geçirdiğimizde altınla beraber incide gelmeli. Ne dersiniz?

14. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sunmuş olduğunuz öneri mantıksız. Sonuçta inciler ile bazı etkinliklerin karaborsasından bir çok değeri malzeme satın alınabiliyor. Ayrıca artık gemilerde yüklü miktarda inciler bulunmakta. Böyle bir durumda herkes işi gücü bırakıp birbirini ele geçirir etkinliklerin vs hiç bir önemi kalmaz herkes inciye kolay yoldan ulaşabilir bu da oyunun zevkinin kaybolmasına yol açar.

İyi Oyunlar.

ZülfikarReis bunu beğendi.
  15. y_k_e

y_k_e User

Bu bigpointin işine gelir. Tüm korsanlar ve donanımları elit yapılacak. Her elegeçirmede bunlar kaybedilecek. Savaşlar artar. Etkinliğe göre daha çok eşya ve gülle harcanacak.

16. 06BABA14

06BABA14 User

peki hocam dıyelım incide ele geçirildi düşük veya orta seviye gemiler oyunu hiç oynamazlar zorluklarla kasılan incileri de kaptırdıklarında sen olsan oynarmısın veya inci kasmaya çalışırmısın ? başka bir şekilde düşünürsem ele geçirmede inci oldugu zmn benim fikrimce inci transferi olur ve bunun önüne geçilemez . iyi oyunlar

17. y_k_e

y_k_e User

Bu mantıklada altın tranferi oluyor?
    İnci biriktirmesinler o zaman.

18. 06BABA14

06BABA14 User

hocam altının nerdeyse bır degerı yok artık oyunda ıncı oylemi sen gunde ele gecırmeden 250 m altın alsan ne bılıyım oyuk alırsın 2 3 krıstale teklıf verırsın ama dusunsene 250k -500k arası inci ele gecirdigini ki hale görüşümü savunuyorum transfer olayı kçk gemileri bitirir.

19. y_k_e

y_k_e User

Küçük gemide çok inci olmaz zaten.
    Oyuna şöyle bir eşyada getirilmeli. Gemi intahar edebilmeli kendini patlatarak.

20. bu öneriyi sunmuştum. Ele geçirilen inci 1/1000 yada 1/10000 oranında olursa gayet güzel bir yenilik gelmiş olurdu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.