görevler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by trabzonlu61, Jul 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ilk görecvden sonra görev alamıyoruz forum da baya kişşide bu sorundan muzdarib. ne yapmalıyız

2. ????????

3. İlgilenen yok kardeşim seafight hep hatalı etkinlik yapar ben 2007 den beri bir sefer eksiksiz bir etkinlik yapıldığını bilmem ama çözümü sonradan olur merak etme :)

4. eyvallah da ne yapalım supporta yazayım mı diğer konulara cevap yazıyorlar buna yazmıyorlar yanı yaptıklarına anlam veremedim. çözümü yoksa yok de. cevap vermemek ne. neyse

5. Haklısın :) supporta yazmak iyi fikir olabilir.

6. ilk görevden sonra görev vermiyor ? bir çözüm bulun bu soruna lüütfen

7. ~yeşil~

~yeşil~ User

selam ilk görev 2 koordinat git görevi yaptım ama 2.görevi vermedi.başka görev yok diyor.bu görev sonunda 2 vudu topu var ben bunu alamıyorum şu anda.taraf değiştirdim belki diğer taraf verir diye ordada 2 koordinattan sonra gene yok.bu haksızlık oyunda teknik arıza var.oyunumu düzeltin görevimi verin alayım toplarımı.yada direkt gönderin çözüm sizde.

8. hahahaha yeşil çok güldüm ya:D:D:D direkt gönderecekler öyle mi haha:D

~yeşil~ likes this.
  9. selam ilk görev 2 koordinat git görevi yaptım ama 2.görevi vermedi.başka görev yok diyor.bu görev sonunda 2 vudu topu var ben bunu alamıyorum şu anda.taraf değiştirdim belki diğer taraf verir diye ordada 2 koordinattan sonra gene yok.bu haksızlık oyunda teknik arıza var.oyunumu düzeltin görevimi verin alayım toplarımı.yada direkt gönderin çözüm sizde.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu konu hakkında bir bildiri yok henüz. Herhangi bir sorun düzeltimi yapılırsa yama duyurularına yazılır bekleyelim görelim. Yapmadığınız görev için hesabınıza 2 vudu topu atılmasını da beklemeyin tabiki.

Thread Status:
Not open for further replies.