Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. görevler yerine girdiğim ne görevler var ne sınavım başka bir yeremi taşında acaba görevler ??

2. Koman

Koman User

Merhaba @***-kobra-*** ,

Her seviyenin farklı görev vericileri bulunmaktadır. Seviyenize göre olan görev vericilerinden görevlerinizi alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. frtshn

frtshn User

görevlerı bıtırınce ödülü al yerıne tıklanmıyor neden bilginiz varmı ele geçirdim herşey tamam

4. Seviye atlamak için görevlere nasıl giriyoruz? Seviye nasıl atlıyacağız?

TheLordofShips2* bunu beğendi.
  5. Bu görev vericiler nerede ikamet ediyor acaba? Adresi var mı? :)

6. Selam,

Her seviye için ayrı görev verici vardır. Dolayısı ile hangi seviye sınavını yapacaksanız doğru görev vericiye gitmeniz gerekmekte.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Merhaba, 26 level görevleri arasında aptal martı topla ve bill barnacle ballarda teslim et diyor. Bu nedir?

8. Selam,

Aptal Martı 26. seviye görevlerinden birisidir. HRMS Sürprizi isimli sistem gemisini ele geçirerek elde edebileceğiniz bir görev nesnesidir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2018
  9. Görev penceresinden 26.seviye görevi aldım ve görevi yaptığım halde ödülü alamıyorum.Görevin ödülünü nasıl alabilirim veya hangi görev vericiye gitmem gerekli

10. Merhaba,

Görev bilgileri hakkında çalışmalarımız sürüyor en kısa süre içinde görevler hakkında bilgi forumdan yayınlanacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar dileriz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2018
  11. Şen Barkentin batır görevim var(10 lvl görevi) ama haritalarda bulamadım nerede nasıl çıkar bilgilendirebilecek var mı?

12. recvol

recvol User

bu karkinoz nerde bulunur acaba

13. 1 de ama ele geçirme görevi yapılmıyor sadece batırmalı görevler yapılabiliyor.

agrılıibo bunu beğendi.
  14. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Görevler hakkında bilgiler en kısa sürede forumda yayınlanacaktır.

Saygılarımla.

15. harita 10 da eski red baron tasarımlı gemi

16. Retiring

Retiring User

haritada 1 tane bulunuyor ama batırdıkdan hemen sonra haritanın başka bir bölgesinde bir daha çıkıyor

17. klas1233

klas1233 User

gizemli melzeme nerden bulacagız bilen varmı

18. Reese

Reese User

Merhaba,

Eğer görevde topla diyorsa Gizemli malzemeyi haritalarda bulunan kargolardan alabilirsiniz.Eğer sistem gemisi belirtmiş ise belirttiği sistem gemisini elegeçirerek kazanabilirsiniz. Şunuda belirtmek isterim her kargodan çıkma garantisi yoktur çıkan adetlere dikkat ediniz.

Saygılarımla.

19. klas1233

klas1233 User

haritada kargo bırakmadım almadık ama 1 tane bile çıkmadı toplamaya devam

20. Reese

Reese User

Merhaba,

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, eğer sistem gemisini elegeçirmenizi söylüyorsa elegeçirme işleminden sonra da gizemli nesneyi kazanabilirsiniz.

Saygılarımla.