Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik sandığı açacaksınız.

2. NePs

NePs User

yaklaşık 120 tane açtım sadece 10 tane bulabildim.

60/150 yazıyor ? bundan sonra günlük görevlerden her gün 50 itibar gelipte 3.gün sonunda mı acabileceğim ? yoksa inci alıp sandık açmaya devam mı ?

Son düzenlenen: 23 Şubat 2018
  3. Yaptığın görevlerdende itibar geliyor.Geminin durumunu bilmiyorum o yüzden onu yap yada bunu yapma diyemem.

4. günlük görevler yenilenir, 2 gün boyunca yaparsan bir diğer görev zinciri açılır.

kolay gelsin

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. İtibar puanını etkinlik sandığı toplayarak ya da günlük etkinlik görevlerini yaparak elde edebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  6. -gececi27-

-gececi27- User

sandıktan çıkan nikolos nedir ne işe yarar teşekkür ederim

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @-gececi27- ,

Nikolaos itibar puanıdır, etkinlik sandıklarından ve etkinlik görevlerinden elde edebilirsiniz. Bazı etkinlik görevlerini alabilmeniz için sizden belirli miktarda nikolaos itibar puanı istemektedir. Gereksinimleri tamamladığınız zaman görev dizileri açılacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

8. Merhaba, McCabe'nin Kafatası nedir? 27 Level sınavı için isteniyor.

9. Selam,

McCabe'nin kafatası 27.seviyeye ulaşmak için günlük bir kere yapabildiğiniz, hergün tekrarlanan görevi olan bir görev nesnesidir. Ayrıca korsanlık sınavı hakkında sorularınızın cevabını BURADA da bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2018
  10. Merhaba, 26 level görevleri arasında üç kağıtçı martı topla diyor. Bunu nereden temin edebilirim?

11. Selam,

Üç kağıtçı Martı , görev için istenen bir görev nesnesidir.

• Üç Kağıtçı Martı Nerden Nasıl Toplanır ?
    - HRMA İntikam sistemini ele geçirmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2018
  12. bi görev yaptım bana haldor olaffsonun yanına uğramam gerektiğini söylüyor nerede bu haldor reis :D

13. onat

onat User

31 görevlerındekı kırık kase topla dıyor bu nedır .ne toplayacağız bulamadım lütfen yardım edınız.

14. boreas görevimiz var fakat 17 haritasında boreas yok vurmak için ne yapıcam

15. güvenli limana baktım yok.14.haritadaki görevlide de yok nerde bulamadım bilgisi olan var mı?

16. 06BABA14

06BABA14 User

17 den baslayan belli görevlerle devam eden sonunda 1 karkinos batır gorevı ödül olarak level 10 vudu topu krıstal felan verıyo s mod lara veya bılgısı olanlara sunu sormak ıstıyorum verılen level atlama odulu kac level arasında etkı gosterıyo malum karkinos npc sı 29 da

bu görev tamamlandığında 29 olan oyuncu 30 mu olucak veya 30 olan 31 mı olucak bilgisi olanlar bizleride aydınlatırlarsa sevinirim :)

17. Reese

Reese User

Merhaba,

Sizinde bahsetmiş olduğunuz gibi "karkinos batır" bir görevdir korsanlık sınavı değildir. Görevi yaptığınız takdirde görev ödülünü alırsınız seviye atlamış olmazsınız ayrıca daha önce forumda belirtilmişti "seviye atlamadan tüm görevleri yapabilirsiniz" .

İyi oyunlar dilerim.

Son düzenlenen: 2 Mart 2018
  18. bende sabah beri alt haritalarda karkinos arıyorum bu oyun yöneticileri kafadaki adamlar esrarengiz olma peşindemi hayırdır çin işkencesi gibi karıştırdıkça karıştırdılar oyunu

19. Reese

Reese User

Merhaba,

Forum içerisindeki konu, sohbet içerisindeki diyalog kurarken üslubunuza dikkat ediniz. Gerekli cevabın verildiğini düşündüğüm için konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

20. recvol

recvol User

arkadaşlar az önce forumda seviye atlamaya gerek kalmadan tüm görevleri yapabilirsiniz diye bir yazı okudum nasıl olucak acaba 21 lvl bir gemi 23 lvl görevlerini nasıl yapıcak ve nasıl açılacak acaba