Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Altın Sırmalı sistem gemisini ele geçirerek elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Çin yeni yıl etkinliğinde görevler 17/1 ve 27/2 güvenli limanlardan alınabilmektedir. Diğer güvenli limanlarda görev verici size görev vermeyecektir. Seviyeniz yetmiyor ise görev almanız mümkün olmayacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. bende aldatıcı planları bulamıyorum beş kanlı diş ele geçir göreviyle birlikte ama yüz tane ele geçirdim hala üç aldatıcı planlardan birtanesini bile bulamadım. nereden bulucam yardım lütfen

kızılhan bunu beğendi.
  4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @kipkin~CENK~ ,

Aldatıcı planlar görev nesnesini toplayabilmek için kanlı diş sistem gemisini ele geçirmeniz gerekmektedir. Görev nesnesi sistem gemisinden şansınıza bağlı olarak verilmektedir, lütfen denemeye devam ediniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. kolay gelsin

bu mccabe kafatası nı ben sadece 22/1 de 5 şöhret 2 5 keskin bakışlı batırınca alıyorum bir de 22/1 de ihtiyar adam da görev var ama o görev vermiyor alamıyorum görevi .

başka mccabe kafatası görev vericisi var mı acaba ?

6. 24,1 dekını dene oda verıyor yanılmıyosam.

7. yok abi o vermiyor o başka kafa veriyo :( neyse yarına kaldı benim sınav :D bi de karkinos devamlı var mı 29/1 de yoksa belli saatlerde mi çıkıyor ?

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

17/1 güvenli limandan vermesi gerek 1 görevde şayet yanlış hatırlamıyorsam. Diğer sorunuz ise evet sürekli 29/1 de çıkmaktadır.

9. 17/1 de sadece 10 şöhret ve 10 savaşçı görevi var malesef :( teşekkür ederim bilgi için.

10. ben anlamadım siz oyun oynarken biz oyuna giremiyoruz ve bu işe çözüm bulunamıyor

11. ozican2525

ozican2525 User

30 dk ya bi reset daha geliyor inş çözerler.

12. BIRAKTI

BIRAKTI User

reset yazısına kadar geliyor oyun sayfası sanırım sorun çözülmüş gibi bir aksilik olmazsa

13. Event itibar puanı nedir me işe yarar?

14. bazı etkinlik görevlerini alabilmen için önemli ve itibarın ne kadar fazla ise görevlerden ve npc lerden daha fazla inci lanetli yada ışık yayan ruh alırsın

15. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

İtibar puanı hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

@38BEDİRHAN38-SLC , cevabınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

16. İtibar puanı nikalos ne akdar yüksek olursa ne oluyor?
    görevler iyi mi? neden herkes görevleri yapıyor görevlerden gelen nikalos çoğaldıkça ne olacak?
    lütfen detaylı açıklama yapar mısınız

17. ozican2525

ozican2525 User

Nikoloas etkinlik itibarıdır.Bu itibar sizin etkinlik görevlerini kabul edebilmenizde etkin bir rol oynar istenilen puan toplanmadan görevi başlatamazsınız.Etkinlik görevlerini bitirmedim ancak şuan yarılamış sayılırım ödüller aman aman değil ama son görevi görmek için yapıyorum.Başlarda 150 puan istemekte daha sonra 600 oluyor.

18. DELGADO*

DELGADO* User

150 itibardan sonra ki görevlerde günlük görevler kaçar itibar veriyor?

19. ozican2525

ozican2525 User

100 itibar veriyor.

DELGADO* bunu beğendi.
  20. NePs

NePs User

şuan 50 itibarım var ve görev almam için 150 itibar istiyor bunu nasıl kasacam görev alabilmek için ?