Görevler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 5 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Korsan bayrağı günü etkinliği 11 Şubat gece yarısından itibaren başlayarak 11 Şubat lokal sunucu saati ile gün sonuna kadar devam edecektir. Etkinlik süresince ödeme kısmında Özgürlük, Aslan başlı anahtar ve Havai fişek güllesi paketleri satışta olacaktır. Ayrıca etkinlik süresince 4 saatte tekrarlanabilen etkinlik görevleride aktif olacaktır.
    görevleri nerden alacaz? güvenli limanda bulamadım

2. DELGADO*

DELGADO* User

Direk görevler kısmına bak ekranın sağ üstünde.

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Arkadaşımıza teşekkür ediyorum verdiği cevaptan dolayı. :) Resimde gösterdiğim 2 görevi yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

upload_2018-2-11_14-0-11.png
    upload_2018-2-11_14-0-33.png

4. kingSo

kingSo User

24 level oldum bir görev var hrm valencia 'ya 5m hasar ver diyor ve 2.000 taç felan veriyor. Görevin türkçe adını bilmiyorum. Bu bahsetmiş olduğum görev günlük tekrarlanabilir görev midir ? ? yoksa 1 kere yapılabilen görev mi ?

Koman bunu beğendi.
  5. 2018-02-14 14:12:21
    25301 x İnci aldın.
    2018-02-14 14:12:21
    HRMA İntikam II adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    1 x Seviye 1 Milletler Topluluğu Bekçisi aldın.
    423 x Taçlar aldın.
    43696 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    1 x Seviye 1 Milletler Topluluğu Paralı Askeri aldın.

Son atış yaptım ve milletler topluluğu fermanı vermedi bana bi hata mı var acaba ?
    *KiLiSLi*ReİS*bl©g*
    65/22840085

6. 06BABA14

06BABA14 User

Eskiden sadece ele geçirme ile alınabilen milletler toplulugu fermanı artık Darbe - Ele geçirme - Son atış olarak alınabiliyor. ama tabi her 3 ihtimalde de şans ' a baglı olarak alınabiliyor her seferde çıkmaya biliyor . Yanlış bilgi verdiysem modlarımız düzeltirler :)

black_eyes_inci ve Koman bunu beğendi.
  7. Koman

Koman User

Merhaba @*KiLiSLi*ReiS*bl©g* ,

Milletler topluluğu fermanı adlı görev nesnesi intikam 2 npc gemisini ele geçirmeniz veya son atışı yapmanız halinde şansınıza bağlı olarak vermektedir. Son atış veya ele geçirmede kesin verme gibi bir durumu yok şansınıza bağlı tamamen.

@06BABA14 cevabınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar.

black_eyes_inci bunu beğendi.
  8. Koman

Koman User

Merhaba @kingSo ,

Bahsetmiş olduğunuz valencia görevi her gün tekrarlanabilen görevdir. Bu şekilde her gün 2.000 adet taç kasabilirsiniz.

İyi oyunlar.

kingSo bunu beğendi.
  9. merhaba limanlardan fang weishenden çin etkinliği görevlerini alamıyorum.. sebebi nedir?

10. merhaba leveline göre en üst güvenli limana gitmeli ve pet yardımcısı aldığımız sol alttaki çekik gözlü amcaya uğramalısın kardeşim iyi oyunlar :)

11. Levelime göre en üst limanda görev mörev gözükmüyor.

12. Bende görev alamıyorum genel bir sorun mu yoksa bizde mi sorun var ?

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Etkinlik görevlerinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Güvenli limanda bulunan Fang Weisheng ile görüşerek etkinlik görevlerini alabilirsiniz. Ayrıca lütfen aktif bir göreviniz olup olmadığını kontrol ediniz. Aktif göreviniz var ise eğer ikinci bir görevi alamazsınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. Level Sınırlarım içindeki bütün Fang Weisheng leri ziyaret ettim fakat görevler gözükmüyor. [​IMG]

15. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

kaç lvl sen ona yakın güvenli limana geçmen gerek,
    yada oyun ekranındaki görev kısmında da bulabilirsin.

16. Kaç levelseniz ona en yakın limana gidin.Örnek olarak ben 24 levelim bana 7/4 görev vermiyor 17/1 veriyor

17. sagitta03

sagitta03 User

her limani gezdim bende de gorev gorunmuyor..

18. Giyotin

Giyotin User

ben 15 levelim 12/2 de görev alamadım , Fang Weisheng görev vermiyor

19. Merhaba arkadaşlar,
    Görevi Oyun penceresinde en üste Görev penceresini tıklatarak

şekilde seçerek görebilirsiniz.
    Hangi haritada olursanız olun görevleri alabilirsiniz.
    Sadece görevleri tamamlayıp bitirdikten sonraki güvenli limanda ki "Fang Weisheng" e teslim etmeniz gerkiyor.
    İyi oyunlar dilerim.

20. suçlayıcı kanıt topla görevi var nerden nasıl alacağız bu parçayı acaba.